Παπαγιάννης κατά Άθου Αντωνιάδη: Είσαι ένας εντεταλμένος υπάλληλος….

Μετά τον  άγριο καυγά μεταξύ του Προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστου Χρίστου και του Άθου Αντωνιάδη στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα» του ΡΙΚ, όπου σε τηλεφωνική του παρέμβαση ο Άθως Αντωνιάδης είπε στον Χρίστου “Οι φουσκωτοί πινόκιο της πολιτικής έχετε καταντήσει”,  ο βουλευτής του ΕΛΑΜ, Λίνος Παπαγιάννης με ανάρτησή του στο Facebook έγραψε:

«O Άθως Αντωνιάδης του ΔΗΚΟ αποκάλεσε το ΕΛΑΜ και τους ΕΛΑΜιτες “ψεύτες, κάλπικους, φουσκωτούς Πινόκιο της πολιτικής, δεκανίκια Νίκο Αναστασιάδη” και κάποια άλλα υβριστικά επίθετα.

Άθω Αντωνιάδη: Είσαι ένας εντεταλμένος υπάλληλος του ενός από τα 3 μεγαλύτερα κακά της Κύπρου. Είσαι εκπρόσωπος του κόμματος που έμαθε στην Κύπρο τι θα πει ρουσφέτι και διαπλοκή. Είσαι εκπρόσωπος του κόμματος που ισοδυναμεί με την λέξη ψέμα. Είσαι εκπρόσωπος του συστήματος και των καταστροφικών αποφάσεων του για την Κύπρο και τον λαό της.

Οι ΕΛΑΜίτες όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου σας απαντούν: Το μέλλον σας στην πολιτική ζωή θα είναι πολύ σύντομο. Το τέλος σας πλησιάζει και η αλλαγή του άδικου και καταστροφικού σας κόσμου είναι πολύ κοντά.

Υ.Γ Είναι η τελευταία πολιτική μου τοποθέτηση για το 2018. Μακάρι η αυριανή βοήθεια να είναι αρκετή για να περάσουν όλοι με αξιοπρέπεια τα Χριστούγεννα».