ΠΑΟΚ: Ετοιμος για το… αντίο ο Γκαρσία

Ολα δείχνουν… διαζύγιο ανάμεσα στον Πάμπλο Γκαρσία και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τις πρώτες πληροφορίες για το περιεχόμενο της συζήτησης που είχαν οι εκπρόσωποί του με τον Γκέρμαν Τσιτσιακόφ να «δείχνουν» αυτή την κατεύθυνση.

Μάλιστα, στις 17.00 ο Πάμπλο Γκαρσία προγραμματίζει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους του Τύπου προκειμένου να μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό και τον οδηγούν -πιθανότατα- εκτός ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουρουγουανός δεν ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς έδωσαν το «παρών» μόνο οι εκπρόσωποί του που συζήτησαν με τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές ρύθμισαν τις λεπτομέρειες για το «διαζύγιο» και πως ο Γκαρσία θα ανακοινώσει μόνος του την απόφασή του σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει λίγες ώρες αργότερα.

Υπενθυμίζεται πως ο Γκαρσία είχε ανακοινώσει στους συμπαίκτες του ότι θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, λίγα 24ωρα πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό όταν ενημερώθηκε ότι δεν είναι στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για τον συγκεκριμένο αγώνα. Η κόντρα του με τον Έλληνα τεχνικό είχε αντίκτυπο στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος θωρεί υπεύθυνο τον Δώνη για τη φυγή του Πάμπλο Γκαρσία και τον αποδοκίμασε έντονα.

onsports