Παντρεύεται ο Μέσι! (Photos)

Αναμφισβήτητα είναι ο γάμος της χρονιάς… Όντας μαζί από τα πολύ παιδικά τους χρόνια και γονείς δύο παιδιών, ο Λίο Μέσι αποφάσισε να πάρει την αγαπημένη του Αντονέλα με παπά και με κουμπάρο και ήδη το «καραβάνι» των vip έχει αρχίσει να καταφτάνει στο Ροζάριο.

Στην πόλη που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, πριν μετακομίσουν στην Βαρκελώνη, όπου ανέτειλε το άστρο του Λίο. Τώρα όμως όλη η «ποδοσφαιρική» Βαρκελώνη (και όχι μόνο) μετακομίζει στο Ροζάριο καθώς ήδη στο αεροδρόμιο της πόλης έχουν φτάσει Ετό, Τσάβι, Πουγιόλ, Αγουέρο, Λαβέτσι, Φάμπρεγκας, Μπουσκέτς, ενώ τις επόμενες ώρες θα καταφτάσουν κι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του (θα λείψουν λόγω υποχρεώσεων τους με τους εθνικές τους ομάδες οι Αντρέ Γκόμεζ, Τερ Στέγκεν).

Ο Μέσι έχει καλέσει φυσιοθεραπευτές, μασέρ, υπαλληλικό προσωπικό, όχι όμως τον πρόεδρο ή τους προπονητές που είχε στην Μπαρτσελόνα (Γκουαρδιόλα, Λουίς Ενρίκε, αλλά και τον Βαλβέρδε), ενώ το ξενοδοχείο Pulman που θα φιλοξενήσει την τελετή και τη δεξίωση θυμίζει ήδη φρούριο.

Η «φύλαξη» του είναι εθνική υπόθεση καθώς εμπλέκεται ο στρατός και η αστυνομία, όσον αφορά τους χώρους έξω από το ξενοδοχείο, καθώς εντός (και λόγο της λειτουργίας καζίνο) υπάρχει ιδιωτική εταιρία security στην οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, απαρτίζουν κυρίως πρώην μέλη της Μοσάντ…

Πάντως πέρα από τους σταρ καλεσμένους, ο Μέσι θα έχει και όλους τους παιδικούς του φίλους, οι οποίοι του ετοίμασαν ένα ξεχωριστό δώρο… Κοντά στο γήπεδο όπου ξεκίνησαν όλα, ετοίμασαν μια ξεχωριστή τοιχογραφία με την πορεία του μέχρι την καταξίωση…