Παντρεύεται για τρίτη φορά η Χάιντι Κλουμ… 16 χρόνια μικρότερος ο σύντροφός της

Για τρίτη φορά θα περάσει βέρα στο δεξί η Χάιντι Κλουμ. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια στα 45 του χρόνια παντρεύεται τον κατά 16 χρόνια μικρότερο σύντροφό της τον 29χρονο κιθαρίστα της μπάντας Tokio Hotel, Τομ Κάουλιτζ.

Την ανακοίνωση του αρραβώνα της και του επερχόμενου γάμου έκανε η ίδια η Χάιντι Κλουμ με μια τρυφερή ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της. «Είπα το ναι», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας που τη δείχνει να αγκαλιάζει το σύντροφό της ενώ δείχνει και το διαμαντένιο της δαχτυλίδι.

Λίγο αργότερα, ο μάνατζερ του μοντέλου επιβεβαίωσε και επίσημα το γεγονός. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον επικείμενο γάμο δεν είναι γνωστές. Η Χάιντι Κλουμ σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει ότι η διαφορά ηλικίας που έχουν δεν είναι εμπόδιο για εκείνη.

Η Klum είχε παντρευτεί τον στιλίστα Ρικ Πιπίνο το 1995 και το 2002 ο γάμος τους τελείωσε. Στη συνέχεια και μέχρι το 2014 υπήρξε παντρεμένη με τον διάσημο μουσικό Σιλ και μαζί απέκτησαν τρία παιδιά. Για τον Κάουλιτζ, αυτός θα είναι ο πρώτος του γάμος ενώ η σχέση του με το μοντέλο μετρά μερικούς μήνες.

 

View this post on Instagram

 

I SAID YES ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on