Παντρεμένος υδραυλικός έκανε σεξ με ερωμένη σε σπίτι πελάτη που έλειπε στο εξωτερικό!

  • Όταν ο πελάτης επέστρεψε και ο Ουίλσον του είπε ότι του χρωστάει 650 ευρώ. Ο πελάτης τα έδωσε ο υδραυλικός έφυγε και τότε ξεκίνησαν όλα. Ο πελάτης τσέκαρε τα βίντεο με τις κάμερες και είδε ότι ο ατακτούλης υδραυλικός είχε κάνει σεξ σε κάθε γωνιά του σπιτιού του…

Ο πελάτης φώναξε τον υδραυλικό Μάικ Ουίλσον να φτιάξει κάτι σωλήνες που είχαν διαρροή στο μπάνιο του και μετά να του κάνει κάτι μερεμέτια. Του είπε επίσης να ρίξει και μια ματιά στον λέβητα γιατί μπούκωνε τον τελευταίο καιρό. Ο πελάτης είχε τοποθετήσει στο σπίτι του κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν τα πάντα σε όλα τα δωμάτια.

Έδωσε τα κλειδιά στον Μάικ και έφυγε για τη δουλειά του. Μόλις απομακρύνθηκε το αυτοκίνητο του πελάτη, από το κλειστό βαν του Μάικ, βγήκε μια εντυπωσιακή γυναίκα η οποία τον ακολούθησε μέσα στο σπίτι. Ο Μάικ ήταν παντρεμένος και η γυναίκα αυτή ήταν η παράνομη ερωμένη του. Ο Μάικ δε γνώριζε ότι παντού στο σπίτι υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν.

Έτσι αντί να πιάσει δουλειά στο μπάνιο, «έπιασε δουλειά» στον καναπέ του σαλονιού και κατόπιν συνέχισε να κάνει σεξ με την ερωμένη του και στο υπόλοιπο σπίτι. Όλα όμως τα κατέγραφαν οι κάμερες.

Όταν ο πελάτης επέστρεψε και ο Ουίλσον του είπε ότι του χρωστάει 650 ευρώ. Ο πελάτης τα έδωσε ο υδραυλικός έφυγε και τότε ξεκίνησαν όλα. Ο πελάτης τσέκαρε τα βίντεο με τις κάμερες και είδε ότι ο ατακτούλης υδραυλικός είχε κάνει σεξ σε κάθε γωνιά του σπιτιού του. Αμέσως πήρε την αστυνομία αλλά οι αστυνομικοί που πήγαν σπίτι του είπαν ότι δεν υπάρχει κάποια παράβαση κάποιου νόμου αφού ο ίδιος έδωσε τα κλειδιά (θα μπορούσε να ισχυριστεί η πλευρά του υδραυλικού). Τότε ένας αστυνομικός πρόσεξε στο βίντεο που κατέγραφε την κουζίνα ότι ο Ουίλσον άνοιξε το ψυγείο και πήρε μια μπύρα. Ο πελάτης έκανε μήνυση στον υδραυλικό για κλοπή μπύρας. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης