Πανσέληνος στο Ταύρο – Πως επηρεάζει όλα τα ζώδια

Πανσέληνος στο Ταύρο – Πως επηρεάζει τα ζώδια

Η Σελήνη και ο Ήλιος είναι σε αντίθεση μεταξύ τους στα ζώδια του Ταύρου και του Σκορπιού. Δύο όψεις συμπίπτουν με αυτή την Πανσέληνο.

Η πανσέληνος του Νοεμβρίου 2019 ανατέλλει στις 12 Νοεμβρίου, για να φωτίσει τον ουρανό και να μας δώσει μια υγιή δόση από την ενέργεια του Ταύρου.

Πρέπει όλοι να είμαστε ευγνώμονες, καθώς είχαμε μια δύσκολη αστρολογική πορεία τελευταία. Πρώτον, είναι η εποχή του Σκορπιού: Χρειάζεται να πω περισσότερα? Δεύτερον, ο Ερμής είναι ανάδρομος, και μάλλον δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις. Και τρίτον, η τελευταία νέα σελήνη στον Σκορπιό, ήταν πολύ έντονη!

Αυτή η πανσέληνος συμβαίνει στον εύφορο Ταύρο! Ο Ταύρος κυβερνάται από την σεξουαλική Αφροδίτη και είναι ένα γήινο ζώδιο…. γνωστό, για την αγάπη του στον αισθησιασμό, την πολυτέλεια και την άνεση.

Σαν γήινο ζώδιο, η ενέργεια του Ταύρου εστιάζει στα υλικά πράγματα… όπως τα χρήματα, τα οποία είναι χρήσιμα όταν πρόκειται για την απογραφή του προσωπικού σας αποθέματος ή ακόμα και για την διάλυση των ενεργητικών εμπλοκών που αισθάνεστε, γύρω από τα χρήματα. Είναι μια ιδανική ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα χρηματοοικονομικά σας προβλήματα.

Γενικά αυτή η πανσέληνος, φέρνει θετική ενέργεια και είναι γεμάτη δυνατότητες κι ελπίδα! Είναι πολύ καλή στιγμή, για να ξεκινήσετε να πραγματοποιείτε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, αρχίζοντας να τους νιώθετε στις αισθήσεις σας- το στυλ του Ταύρου. Μια πανσέληνος στον Ταύρο, μπορεί να φέρει μια γλυκιά διάσταση στις σχέσεις σας… αλλά μην ξεχνάτε, ότι η φροντίδα απέναντι στον εαυτό σας, είναι επίσης απαραίτητη! Είναι πολύ καλή στιγμή να συνδεθείτε με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, με φίλους και την οικογένειά σας. Το πιο σημαντικό! Βρείτε χρόνο να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε.

Εν πάση περιπτώσει, η ενέργεια του τρόπου, με τον οποίο η πανσέληνος του Νοεμβρίου 2019 θα σας επηρεάσει, εξαρτάται εν μέρει από το ζώδιο του ήλιου σας! Οπότε εδώ πρόκειται για μια ζωδιακή ανάλυση, που θα σας ενημερώσει για ό,τι σας επιφυλάσσει, αυτή η πανσέληνος, μόλις φωτίσει τον ουρανό.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Μ’ αυτή την πανσέληνο, θα επικεντρωθείτε στη θεραπεία και την επιδιόρθωση των οικονομικών σας. Με το φως της πανσελήνου να φωτίζει τον οίκο των οικονομικών σας, σίγουρα θα εστιάσετε στη λήψη εποικοδομητικών μέτρων, για τα χρήματά σας. Τα έχετε ζυγίσει στο μυαλό σας! Κι αυτή η πανσέληνος, σας δίνει το πράσινο φως, για ν’ αναλάβετε δράση!

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα αισθανθείτε επικεντρωμένοι στον εαυτό σας και θα δραστηριοποιηθείτε για να εξουσιοδοτήσετε τον εαυτό σας. Αναλαμβάνετε τον έλεγχο του εαυτού σας και εστιάζετε στη μεταμόρφωσή του. Η ανάπτυξη είναι απαραίτητη! Και αν αγκαλιάσετε τις αλλαγές… και δεν απομακρυνθείτε από αυτές, θα μπορέσετε να ακμάσετε, με τρόπους που δεν είχατε ποτέ φανταστεί. Διεκδικείστε τη δύναμή σας!

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Μην αγνοείτε την ανάγκη να ξεκουραστείτε κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Ήρθε η ώρα να απολαύσετε μια μέρα, μακριά από τη δουλειά και να χαλαρώσετε. Είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχική και σωματική σας υγεία… κι επιβάλλεται να το κάνετε τώρα. Δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν – και ιδιαίτερα εσάς- αν πιέζετε τον εαυτό σας, για να εκπληρώσει, ένα υπεράνθρωπο σύνολο ευθυνών. Επωφεληθείτε της ευκαιρίας, για να ανανεωθείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ωροσκόπιο Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Το αγαπημένο μωρό της σελήνης, πάντα έρχεται σ’ επαφή με τα συναισθήματά του, κατά τη διάρκεια μιας πανσελήνου – ειδικά αν είναι σε εποχή, ενός φιλικού της ζωδίου. Σωστά Καρκίνοι? Είναι όμορφο πράγμα να σας περιβάλλει με ζεστασιά κι αγάπη, ο κοντινότερος φιλικός σας κύκλος. Επανασυνδεθείτε με τους παλιούς σας φίλους κάτω απ’ αυτή την πανσέληνο, για να ενισχύσετε το πνεύμα σας. Αντισταθείτε στην ανάγκη να κλειστείτε στο καβούκι σας… και ανοιχτείτε!

Ωροσκόπιο Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Θα σας απασχολήσουν αρκετά τα εργασιακά σας θέματα, μ’ αυτή την πανσέληνο. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις καταστάσεις για να μην αγχωθείτε στο τέλος. Ό,τι κάνετε – ή δεν κάνετε- στη δουλειά, τώρα σας βαραίνει υπερβολικά. Αυτό δε σημαίνει πως όλα μπορούν ν’ αλλάξουν σε μια νύχτα…. γι’ αυτό παλέψτε για τη διατήρηση της ηρεμίας σας, και μην περιμένετε να δίνετε το 200% του εαυτού σας, όλη την ώρα.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Με την πανσέληνο να ανατέλλει σ’ άλλο ένα γήινο ζώδιο, αισθάνεστε βαθιά συνδεδεμένοι με τις ρίζες σας και τις φυσικές φάσεις της σελήνης. Διαλογιστείτε και χαλαρώστε, για να τιμήσετε τη Σελήνη. Ακόμη και μερικά λεπτά, αν ξεκλέψετε από το πρόγραμμά σας για να αφοσιωθείτε σε μια στιγμή πνευματικής ειρήνης και ησυχίας, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε εμπνευσμένοι και ανανεωμένοι, κάτω απ’ αυτή την πανσέληνο.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23 – Οκτ. 22)

Βεβαιωθείτε ότι ο τραπεζικός σας λογαριασμός, δεν είναι χάλια. Αν δεν έχετε πληρωθεί ακόμα, ρωτήστε τον εργοδότη σας για τη ληξιπρόθεσμη πληρωμή σας. Ναι, φροντίστε για τις καθυστερημένες πληρωμές. Αλλά ξέρετε τι άλλο είναι καθυστερημένο? Η ανάληψη των οικονομικών σας. Μην αφήνετε να περάσει κι άλλος σεληνιακός κύκλος έχοντας την αίσθηση πως εξακολουθεί να είναι εκτός ελέγχου. Έχετε ό, τι χρειάζεται, για να δείξετε υπευθυνότητα!

Ωροσκόπιο Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Με τον εκφραστικό Ήλιο και τον επικοινωνιακό Ερμή στο ζώδιό σας, κάτω από αυτή την πανσέληνο, έχετε τη διάθεση να είσαστε ο πραγματικός σας εαυτός στις σχέσεις σας. Ο έρωτας είναι στο μυαλό σας και είσαστε αποφασισμένοι να δουλέψετε θέματα, που αφορούν τη σχέση με το ταίρι σας, κάτω από αυτή την πανσέληνο. Ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος, οπότε μην περιμένετε να φτάσετε εκεί που θέλετε, όπως ακριβώς ελπίζετε.. Αλλά η ειλικρίνεια και η εντιμότητα, είναι μια σπουδαία αρχή.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ξέρετε πολύ καλά, πώς το άγχος εμποδίζει την φυσικά ευτυχισμένη και τυχερή στάση σας, απέναντι στη ζωή. Προσπαθήστε σκληρά για ν’ απομακρύνετε τις καθημερινές πιέσεις. Διατηρήστε την ηρεμία σας, ό,τι και να συμβεί! Κάντε ό,τι χρειάζεται για να χαλαρώσετε… κι εργαστείτε ώστε ν’ απομακρύνετε ό,τι σας βαραίνει. Ξέρετε τι σημαίνει να προσπαθείτε σκληρά, για να είσαστε αντικειμενικοί.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ωροσκόπιο Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Εδώ, κάποιος νιώθει παράξενα ρομαντικός! Και πρέπει να οφείλεται στο γεγονός, πως η γλυκιά συναισθηματική σελήνη βρίσκεται σ’ ένα φιλικό σας γήινο ζώδιο! Προσπαθήστε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα με το σύντροφό σας και να διασκεδάσετε, κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Μερικές φορές οι πανσέληνοι μας ενισχύουν, αλλά η συγκεκριμένη που βρίσκεται στον Αιγόκερω, σας κάνει να νιώθετε πολύ ευάλωτοι, οικείοι και να ανοίγεστε σε ένα ασφαλές, υποστηρικτικό περιβάλλον.

Ωροσκόπιο Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η έντονη νοοτροπία σας, μπορεί να έχει συνέπειες, ακόμη και αν είστε πολύ ικανοί! Γι’ αυτό ηρεμήστε και χαλαρώστε κάτω απ’ αυτή την πανσέληνο. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε από όλες τις πρόσφατες πιέσεις στο γραφείο. Δεν υπάρχει ντροπή στο να αφιερώσετε μια μέρα για την ψυχική σας υγεία! Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο ν’ απομακρυνθείτε από τις ευθύνες σας και στο να τις βάλετε στην αναμονή για λίγο, ώστε να μπορέσετε να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Ωροσκόπιο Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να παγιδευτεί στο δράμα που απειλεί να σας απορροφήσει, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης φάσης της σελήνης. Αυτή η πανσέληνος, θα πρέπει να έχει επίκεντρο τον εαυτό σας και την εύρεση των ισορροπιών σας. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και χαλαρώστε. Χρειάζεστε χρόνο για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Η ζωή είναι γεμάτη από περισπασμούς, αλλά αφήστε την έμπνευση που εμφανίζεται μ’ αυτή την πανσέληνο, να κατευθύνει την ενέργεια προς τον εαυτό σας και στις ανάγκες σας