Πανσέληνος στο Σκορπιό: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πανσέληνος στο Σκορπιό: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η Πανσέληνος 19 Μαΐου, 2019 στις 27° του Σκορπιού σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή.

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό δημιουργεί την ανάγκη να βουτήξετε στα συναισθήματά σας όσο το δυνατόν βαθύτερα. Τώρα, πιο πολύ από ποτέ πριν, θα νιώσετε την έντονη επιθυμία για σημαντικές, συναισθηματικές αλληλεπιδράσεις.

Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο για μερικούς και μπορεί να πιεστείτε να αλλάξετε κάποιες όψεις της ζωής σας. Οι ρηχές σχέσεις δεν σας ικανοποιούν και διαπιστώνετε ότι έχετε κουραστεί από ψεύτικες φιλίες.

Η Σελήνη στον Σκορπιό κορυφώνεται σε ένα συναρπαστικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα (στους Ιχθύς). Είναι καιρός να μαγευτείτε ή να αποδράσετε από τα μάγια. Υπνωτικές αποπλανήσεις αγωνίζονται για την προσοχή μας και μια δύναμη θέλει να κρατήσει την ανθρωπότητα σε κατάσταση φόβου.

Είναι επίσης ένα ζευγάρι που θέλει να μας παροτρύνει να ξεφύγουμε από άχρηστους εφιάλτες και να γίνουμε οι καπετάνιοι του πλοίου μας. Η Πανσέληνος τονίζει τις επιρροές στην ψυχή μας και ευκαιρίες για να τις καταστρέψουμε.

Αν παλεύετε με κάτι, ζητήστε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για το πώς θα το αλλάξετε. Οι ενέργειες της γης μας δείχνουν πώς να είμαστε ευρηματικοί και να βάζουμε προτεραιότητες. Αυτό μπορεί να χρειαστεί ακραία μέτρα, αλλά αν γδύσουμε τα αχρείαστα δράματα από τη ζωή μας θα μπορέσουμε να οχυρωθούμε για το μέλλον.

 Δείτε το ωροσκόπιό σας γι’ αυτή την όψη:

Κριός

Θερίζετε αυτά που σπέρνετε, Κριοί. Και με όλο το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα που έχετε βάλει στην καριέρα σας πρόσφατα, οι επενδύσεις αυτές θα αρχίσουν να δίνουν καρπούς σύντομα (αν δεν το έχουν κάνει ήδη). Απλώς θυμηθείτε να αποπληρώσετε τα χρέη σας ή ακόμα καλύτερα, πληρώστε τα πριν δημιουργηθούν!

Όσο ανεξάρτητοι κι αν θέλετε να είστε, αυτή η Πανσέληνος σας θυμίζει ότι χρειάζεστε τους άλλους στη ζωή σας. Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερα από όσα θα θέλατε για τις υλικές, σωματικές ή συναισθηματικές επιθυμίες που ξυπνούν από το έντονο συναισθηματικά γεγονός. Αλλά μπορείτε είτε να πεινάσετε με αυτάρκεια είτε να γεμίσετε με το να μοιραστείτε.

 Ταύρος

Ποια είναι η εμμονή σας, Ταύροι; Ο πολιτισμός μας στέλνει πολλά μπερδεμένα μηνύματα σχετικά με το τι υποτίθεται ότι πρέπει να θέλουμε στη ζωή –αλλά μόνο εσείς ξέρετε τι πραγματικά σας συγκινεί. Εάν κάτι δεν αντηχεί στις βαθύτερες επιθυμίες σας, μη διστάσετε να πείτε «όχι, ευχαριστώ».

Αυτή η Πανσέληνος προκαλεί τη βασική σας ανάγκη να κρατήσετε τα πράγματα απλά και προσγειωμένα. Ένας δυσαρεστημένος συνεργάτης ή η ανάγκη σας για μια πλουσιότερη σύνδεση μπορεί να σας αναγκάσει να αφήσετε την ασφάλεια της άνετης συναισθηματικής σπηλιάς σας και να αντιμετωπίσετε τις αξίες άλλων, που σίγουρα θα σας πιέσουν.

Δίδυμοι

Περισσότερα καύσιμα για τη φωτιά, Δίδυμοι. Όταν εργάζεστε και ζείτε σε αυτό το επίπεδο έντασης, χρειάζονται πολλά για να κρατήσετε τους κινητήρες σας σε λειτουργία! Και πάλι, αυτός ο ρυθμός μπορεί να μην μπορεί να διατηρηθεί για πάντα. Ρυθμίστε το πάθος σας με ρεαλισμό για να αποφύγετε την εξάντληση.

Η αποφασισμένη Πανσέληνος στον Σκορπιό πέφτει στον 6ο οίκο σας της εργασίας, αντιπροσωπεύοντας την ανάγκη να σκάψετε πιο βαθιά στη δουλειά σας. Είτε πρέπει να δώσετε περισσότερα στην τρέχουσα κατάστασή σας για να παραμείνετε εν ζωή είτε επιθυμείτε μια πιο ικανοποιητική κατάσταση, τα ισχυρά συναισθήματα θα σας καθοδηγήσουν πιο αποτελεσματικά από τις αόριστες ιδέες.

Καρκίνος

Η υπόσχεση είναι υπόσχεση, Καρκίνοι. Και μόλις δεσμευτείτε, δεν υπάρχει γυρισμός… Ακόμη και όταν είναι ξεκάθαρα ώρα να προχωρήσετε παρακάτω. Αλλά έχετε ένα ορισμένο ποσό χρόνου και ενέργειας, έτσι κανείς δεν θα σας κατηγορήσει αν αρχίσετε να τα ξοδεύετε πιο επιλεκτικά.

Τα πάθη μπορεί να φτάσουν σε θερμοκρασία βρασμού με αυτή την ατμοσφαιρική Πανσέληνο στον Σκορπιό και στον 5ο οίκο σας του έρωτα. Η ζήλια και η επιθυμία μπορεί να σας ωθήσουν να διερευνήσετε μια πιο προκλητική στάση. Είναι, όμως, υγιέστερο το να αφήσετε την ανάγκη σας για αγάπη να σας οδηγεί μπροστά παρά να αφήνετε τον φόβο σας για απόρριψη να σας κρατά πίσω.

Λέων

Υπερηφάνεια και χαρά, Λέοντες: Αν πρέπει να μαντέψουμε, έτσι μάλλον σας σκέφτονται τα μέλη της οικογένειάς σας. Τους έχετε ήδη εντυπωσιάσει αρκετά. Δεν είναι, λοιπόν, καιρός να αρχίσετε να επιδιώκετε έναν πιο προσωπικά σημαντικό στόχο; Σκεφτείτε τι κληρονομιά θέλετε να αφήσετε.

Η ψυχολογικά ευφυής Πανσέληνος στον Σκορπιό πέφτει στον 4ο οίκο σας των ριζών και ξυπνάει θαμμένες αναμνήσεις από το παρελθόν ή ανακατεύει θέματα στο μέτωπο του σπιτιού. Το να βάλετε το προσωπείο του γενναίου μπορεί να σας κάνει να μοιάζετε ισχυροί. Είναι πολύ πιο γενναίο, ωστόσο, να βουτήξετε στα σκοτεινά νερά του φόβου και της αβεβαιότητας, εκεί που βρίσκεται η δύναμη για πραγματική αλλαγή.

Παρθένος

Πιστεύουμε στο όραμά σας, Παρθένοι και είναι σαφές ότι κι εσείς το κάνετε. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, καταφέρνετε να είστε και ιδεαλιστές και ρεαλιστές. Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καλά συνταγμένη δήλωση για την αποστολή σας, ώστε να προσελκύσετε περισσότερους υποστηρικτές.

Ο λόγος και η λογική μπορεί να είναι οι συνήθεις σύμμαχοί σας, αλλά το συναίσθημα είναι το νόμισμα που θα δώσει δύναμη στα λόγια και τις ιδέες σας. Αυτή η έντονη Πανσέληνος στον Σκορπιό και στον 3ο οίκο σας της επικοινωνίας δοκιμάζει τη δέσμευσή σας στις ιδέες σας και την προθυμία σας να αισθάνεστε τόσο έντονα όσο πιστεύετε.

Ζυγός

Αυτή η Πανσέληνος ονομάζεται η Σελήνη των λουλουδιών και αυτή τη στιγμή, Ζυγοί, όλα ανθίζουν για σας! Αλλά κάποιος, κάπου, μπορεί να μην έχει τίποτα για να μπορείτε εσείς να απολαμβάνετε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Μην ξεχνάτε να δείχνετε ευγνωμοσύνη και να δίνετε πίσω.

Οι οικονομικές ανησυχίες μπορεί να φτάσουν σε κρίσιμα επίπεδα με την πεινασμένη Πανσέληνο στον Σκορπιό και στον 2ο οίκο σας των πόρων. Ωστόσο, το δώρο αυτής της φάσης είναι η ικανότητά της να σας εμπνεύσει να επανασυνδεθείτε με δώρα και ταλέντα που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ή έχετε ξεχάσει. Αυτά είναι έτοιμα να επανεμφανιστούν και να χρησιμοποιηθούν με νέους τρόπους.

Σκορπιός

Έχετε αλλάξει, Σκορπιοί… Αλλά άντε να το εξηγήσετε αυτό στους κοντινότερους ανθρώπους σας. Εξακολουθούν να προσπαθούν να συνδεθούν μαζί σας με τον ίδιο παλιό τρόπο, ενώ εσείς μέσα σας είστε ένα τελείως διαφορετικό άτομο. Μην βιαστείτε να κόψετε δεσμούς, όμως, καθώς μπορεί να υπάρχει ακόμα τρόπος για να επανασυνδεθείτε.

Αυτή η Πανσέληνος στο παθιασμένο ζώδιό σας μπορεί είτε να οδηγήσει σε κατάρρευση καθώς φτάνετε σε συναισθηματικά ή σωματικά όρια είτε να σηματοδοτήσει την επαναδέσμευσή σας στην υγεία και την εμφάνισή σας. Το δεύτερο θα σας χαρίσει το σεξαπίλ και την προσωπική δύναμη για να εκπληρώσετε ανάγκες που δεν ικανοποιούνται από άλλους.

Τοξότης

Ονειρεύεστε την παραίτησή σας, Τοξότες; Αυτό μπορεί να είναι λίγο πρόωρο, τουλάχιστον μέχρι να έχετε μια καλύτερη αίσθηση του πώς να το κάνετε να λειτουργήσει. Προς το παρόν, αφήστε λίγο χώρο στο πρόγραμμά σας για να συναντηθείτε με το κρυμμένο ταλέντο σας ή το μυστικό πάθος σας.

Έχετε την τάση να απομακρύνεστε από το παρελθόν χωρίς μετάνοιες ή κατηγορίες. Αυτή η Πανσέληνος στον βαθύ Σκορπιό, όμως, πέφτει στον 12ο οίκο σας των ξεχασμένων υποθέσεων και αποκαλύπτει τις εκκρεμότητες και τις ανεκπλήρωτες επιθυμίες που σας βαραίνουν και πρέπει να αντιμετωπιστούν για να προχωρήσετε.

Αιγόκερως

Ο «δημιουργικός έλεγχος» ακούγεται ωραία, έτσι δεν είναι, Αιγόκεροι; Αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που πιστεύετε. Το να έχετε μια πρωτότυπη ιδέα είναι καλή αρχή, αλλά για να την πραγματοποιήσετε θα πρέπει να παραδοθείτε και να εμπιστευτείτε τη δημιουργική διαδικασία.

Επιπλοκές με φίλους ή συναδέλφους είναι αναμενόμενες με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και τον 11ο οίκο σας των ομάδων. Τα χειραγωγικά άτομα μπορεί να μη δίνουν υποστήριξη ή οι δύσπιστοι σύμμαχοι να αμφισβητήσουν τα κίνητρά σας. Το να είστε ξεκάθαροι με τις δικές σας προσδοκίες είναι ο συντομότερος δρόμος προς μια θεραπευτική αλήθεια.

Υδροχόος

Κρατήστε τη φωτιά στο σπίτι να καίει, Υδροχόοι. Θα τη χρειαστείτε για να σας υποστηρίξει σωματικά, διανοητικά, συναισθηματικά και πνευματικά καθώς πλοηγείστε μέσα από μερικές βαθιές εσωτερικές αλλαγές. Νέα διορατικότητα φτάνει τώρα για την πραγματική σας αποστολή και το μονοπάτι της υπηρεσίας στον κόσμο.

Το να ζείτε μέσα στο μυαλό σας μπορεί να είναι δύσκολο όταν συναισθηματικά άτομα σάς εμποδίζουν να ανταποκριθείτε στις δημόσιες και επαγγελματικές σας ευθύνες. Αυτή η Πανσέληνος στον μυστικιστικό Σκορπιό σας προκαλεί να νιώσετε τι θέλουν οι άλλοι αντί να υποθέτετε ότι είναι λογικοί άνθρωποι.

 Ιχθύες

Βρίσκεστε σε τεντωμένο σχοινί, Ιχθύες. Αλλά όταν είναι τόσο εύκολο να χαθεί κανείς μέσα στο δικό σας ρεύμα συνείδησης, βοηθάει το να έχετε κάποιο είδος μεταφορικού. Εξετάστε το ενδεχόμενο να ενταχθείτε σε μια υποστηρικτική κοινότητα ή να υιοθετήσετε μια νέα φιλοσοφία ή τρόπο ζωής που έχει νόημα για σας.

Μπορεί να συναντήσετε αντίθετες έλξης και φόβους για το ταξίδι με την ισχυρή Πανσέληνο στον Σκορπιό και στον 9ο οίκο σας της μακρινής γης. Ωστόσο, μπορεί να γίνει ξεκάθαρο ότι πρέπει να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας ή να διευρύνετε την εκπαίδευσή σας για να ικανοποιήσετε την πείνα σας να μεγαλώσετε, που ίσως δεν έχετε ακόμη αναγνωρίσει.