Πανσέληνος στο Λέοντα -Σελήνη του χιονιού: Πως επηρεάζει τα ζώδια

Πανσέληνος στο Λέοντα -Σελήνη του χιονιού: Πως επηρεάζει τα ζώδια

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου λέγεται και Σελήνη του χιονιού. Η Σελήνη θα ανατείλει στη δύση του ηλίου, θα φτάσει στο υψηλότερο σημείο τα μεσάνυχτα και θα δύσει με την ανατολή του ήλιου, σε όποια ζώνη ώρας κι αν βρίσκεστε.

Η Πανσέληνος στον Λέοντα είναι μια εξέταση της αντίθεσης Λέοντα – Υδροχόου και όλων των τρόπων που αυτά τα δύο αρχέτυπα συμπληρώνουν το ένα το άλλο.

Κάθε Πανσέληνος κατά την σεζόν του Υδροχόου θα είναι στον Λέοντα, καθώς αυτός ο αστερισμός είναι απέναντι από τον Υδροχόο στον ζωδιακό τροχό. Η γεωμετρική σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο αστερισμούς είναι σταθερή σε σχέση με τις φάσεις της Σελήνης.

Ενώ κάθε πανσέληνος φέρνει μαζί της μια αίσθηση ότι τα πράγματα τελικά θα καρποφορήσουν, η πανσεληνος του Φεβρουαρίου του 2020 θα έχει τα δικά της, μοναδικά χαρακτηριστικά που θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο διαφορετικά.

Κάθε μήνα, αυτή η σεληνιακή φάση αντικατοπτρίζει την ουσία του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται. Και στις 9 Φεβρουαρίου του 2020, η πανσέληνος θα είναι στον Λέοντα.

Το γεγονός ότι είναι στο Λέοντα, που αντιπροσωπεύει όλα όσα σχετίζονται με το “δράμα”, μπορεί να προμηνύει συναρπαστικά και ενδιαφέροντα πράγματα, για όλα τα ζώδια.

Παρακάτω θα δούμε τους τρόπους με τους οποίους η πανσέληνος του Φεβρουαρίου, θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός θα συναντήσει νέους ανθρώπους και θα δημιουργήσει νέες σχέσεις μ’ αυτή την πανσέληνο.

Αυτή η επερχόμενη πανσέληνος θα φέρει μαζί της νέες σχέσεις…ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνάει την αγάπη και τα χρήματα, θα είναι στο ζώδιό σας. Θα είναι μια μεγάλη μέρα για να ζητήσετε από κάποιον ένα ραντεβού, να εγγραφείτε σε μια εφαρμογή ραντεβού ή να ψάξετε να συναντήσετε κάποιον που έχει έρθει στην πόλη σας.

Η μέρα θα είναι επίσης καλή για ότι σχετίζεται με την εκπαίδευση. Ίσως, για παράδειγμα, να αισθανθείτε μια επιπλέον έκρηξη ενέργειας για να ολοκληρώσετε ένα έργο. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια της πανσελήνου, για να θέσετε καινούργιους στόχους….και στη συνέχεια, να είστε ανοιχτοί σε οτιδήποτε χρειαστεί!

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος θα έχει νέες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν με την πανσέληνο του Φεβρουαρίου.

Αυτή η πανσέληνος, θα οδηγήσει πιθανόν σε κάποιες απροσδόκητες ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

Θα ήταν καλύτερο να είχατε έναν κατάλογο με τους στόχους που θέλετε να πετύχετε αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε να μπορείτε να καθοδηγηθείτε όπου θέλετε να βρεθείτε στη ζωή σας.

Ίσως επίσης να νιώσετε, πως η ερωτική σας ζωή ξεκινάει, με νέους και συναρπαστικούς τρόπους.

Αν βρίσκεστε σε μια σχέση, αυτή η πανσέληνος θα σας εμπνεύσει να δοκιμάσετε νέα πράγματα με τον σύντροφό σας. Και αν είστε ελεύθεροι…ίσως συναντήσετε κάποιο καινούργιο εραστή.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι θα αναγνωριστούν για τη σκληρή δουλειά τους, αυτή την πανσέληνο.

Με την πανσέληνο στο Λέοντα, μπορείτε να περιμένετε, κάποια αναγνώριση στα επαγγελματικά σας. Σκεφτείτε, πως μπορεί να κάνετε κάποιες προωθητικές κινήσεις ή να πάρετε αύξηση. Αλλά ό, τι κι αν συμβεί, να ξέρετε πως θα ενισχύσει σίγουρα την αυτοπεποίθησή σας!

Ωστόσο, δεν θέλετε να αλλάξετε αμέσως τον τρόπο ζωής σας. Θα είναι δελεαστικό να αρχίσετε τις σπατάλες, αλλά εξετάστε το ενδεχόμενο να τοποθετήσετε τα χρήματά σας σ’ ένα τραπεζικό λογαριασμό.

Αυτή η πανσέληνος θα είναι επίσης ιδανική, για να επανασυνδεθείτε με κάποιους ανθρώπους από το παρελθόν σας. Επιπλέον, μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ακόμα μεγαλύτερες κινήσεις στην καριέρα σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Αυτή η πανσέληνος θα είναι μια καλή στιγμή για τον Καρκίνο να υποβάλει αίτηση για νέες θέσεις εργασίας.

Αν είχατε αποφασίσει να ψάξετε για μια νέα δουλειά, τώρα μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να το κάνετε. Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, θα είναι πολύ σημαντικό να αναλάβετε την ευθύνη και να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά. Οι παλιοί τρόποι δεν λειτουργούν πια… Οπότε έφτασε η στιγμή να ακολουθήσετε καινούργιους τρόπους! Οποιαδήποτε αλλαγή στη ρουτίνα σας, είναι ευπρόσδεκτη αυτή την περίοδο.

Μπορεί επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να συναντήσετε κάποιον καινούργιο επίδοξο εραστή, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν προσπαθήσετε να βγείτε λιγάκι έξω. Μη φοβάστε να πάτε σε καινούργια μέρη και να συναντήσετε νέους ανθρώπους. Πάρτε μαζί το laptop σας, εγκαταστήστε το σε ένα «καφέ» και δείτε τι μπορεί να προκύψει.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων θα νιώθει πως δεν ακολουθεί την πορεία της ζωής του κατά τη διάρκεια της πανσελήνου.

Ακόμα κι αν αυτή η πανσέληνος βρίσκεται στο ζώδιό σας, ίσως αισθάνεστε ότι όλα τα σχέδιά σας αναποδογυρίζουν. Αντί να παραιτηθείτε, αφήστε τα συναισθήματά σας να σας καθοδηγήσουν! Είστε γνωστοί για τη συναισθηματική σας νοημοσύνη! Γι’ αυτό πάρτε μια βαθιά αναπνοή, πριν κάνετε την επόμενη κίνηση. Ό, τι και αν πάει στραβά πιθανότατα δεν είναι τόσο άσχημο, όσο φαίνεται.

Αν θέλετε υποστήριξη, αυτή η πανσέληνος θα είναι κατάλληλη, για να το κάνετε. Προσπαθήστε να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες. Αυτοί οι άνθρωποι θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα… και θα σας καθοδηγήσουν, προς τη σωστή κατεύθυνση.

 Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η Παρθένος θα αποκτήσει νέες συνήθειες κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Φεβρουαρίου.Συνήθως οι πανσέληνοι δημιουργούν την αίσθηση, ότι υπάρχουν νέες ευκαιρίες σε κάθε γωνία. Και για την Παρθένο, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει την ανταλλαγή παλιών συνηθειών με νέες… ειδικά σε ό,τι αφορά την υγεία και την ευεξία. Ενδέχεται να αισθάνεστε εμπνευσμένοι για να συμμετάσχετε σε μια τάξη ή να πάρετε μαθήματα γιόγκα, σαν τρόπο διαχείρισης της πίεσης που αισθάνεσθε.

Η δημιουργικότητα πλανάται επίσης στην ατμόσφαιρα, οπότε μην φοβάστε να βγείτε από τη συνηθισμένη ρουτίνα σας και να εξερευνήσετε κάτι καινούργιο. Η Παρθένος μπορεί να είναι ένα πολύ δομημένο ζώδιο, επομένως μπορεί να σας φανεί αρκετά δύσκολο, το να αλλάξετε τη ρουτίνα σας. Αλλά δεδομένου ότι είναι ένας τόσο εμπνευσμένος χρόνος…. αξίζει την όλη προσπάθεια.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23 – Οκτ. 22)

Ο Ζυγός θα νιώσει πιο κοντά στους φίλους και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια της πανσελήνου.

Ο Ζυγός θα αισθανθεί πολύ κοντά στους φίλους και την οικογένειά του αυτή την πανσέληνο. Μη φοβάστε να είστε περισσότερο εκφραστικοί για την αγάπη που αισθάνεστε απέναντί τους. Στείλτε μερικά προσεκτικά γραμμένα κείμενα και επανασυνδεθείτε με φιλαράκια σας, που έχετε καιρό να τα δείτε.

Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα έργο, με το οποίο έχετε παθιαστεί εδώ και καιρό. Αν είχατε μια μεγάλη ιδέα στο πίσω μέρος του μυαλού σας, θα φανεί όπως μπορείτε τελικά να το κάνετε πραγματικότητα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός μπορεί να βιώσει κάτι διασκεδαστικό στην ερωτική του ζωή κατά την πανσελήνου του Φεβρουαρίου.

Θα εργαστείτε από το σπίτι κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου…αφού αυτή είναι η έδρα σας. Δείτε τις επιλογές σας και ίσως παρατηρήσετε ότι έχετε κάνει περισσότερη δουλειά! Επίσης θα εμφανιστούν μερικές καινούργιες ευκαιρίες.

Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις σας. Μπορεί να σας προσελκύσει κάποιος που τυπικά δεν είναι ο «τύπος» σας ή να συναντήσετε κάποιον, σε ένα απροσδόκητο μέρος. Θα έρθει σαν μια ευχάριστη έκπληξη, έπειτα από τόσους μήνες που νιώθατε «εκτός» στα ερωτικά σας.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης θα έχει θεία επιφοίτηση, κατά τη διάρκεια της πανσελήνου.

Θα νιώσετε σαν να είναι όλα μια χαρά στον κόσμο. Και σ’ αυτή τη χαλαρή κατάσταση, μπορεί να έχετε αρκετές φαεινές ιδέες….ίσως περισσότερο από το συνηθισμένο. Αυτή η πανσέληνος θα είναι πολύ καλή για τα οικονομικά σας ή για να σκεφτείτε τρόπους να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να κερδίσετε χρήματα από ένα χόμπι σας, στο οποίο είστε αρκετά καλοί.

Φυσικά εξακολουθείτε να είστε ο συνηθισμένος, περιπετειώδης εαυτός σας…μόνο ίσως λίγο πιο ενισχυμένοι. Το σημερινό βράδυ, θα περάσετε υπέροχα. Ωστόσο, μην σκεφτείτε ένα τυπικό ραντεβού. Σκεφτείτε κάτι πιο συναρπαστικό! Κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν με το σύντροφό σας. Θα αναζωογονήσει το πάθος και τη φλόγα στη σχέση σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως θα αναγνωριστεί από τους γύρω του κατά τη διάρκεια της πανσελήνου.

Θα νιώσετε ότι η δυνατή σας προσωπικότητα είναι ισχυρότερη από το συνηθισμένο αυτή την πανσέληνο…οπότε μην εκπλαγείτε αν νιώσετε πολύ δυνατοί σε διάφορες κοινωνικές καταστάσεις.

Μπορεί να εκπλαγείτε από τα πράγματα που λέτε, αλλά μην αφήσετε να σας αποθαρρύνουν, να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Οι άλλοι γύρω σας, σας παρατηρούν…γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε κάποια επαγγελματική προώθηση ή μια αύξηση.

Αν έχετε ενδιαφέρουσες ιδέες, προχωρήστε…. και μοιραστείτε τις. Είναι πάντα καλύτερο να μιλήσετε και να μοιραστείτε ό,τι σκέφτεστε, από το να τα κρατήσετε για τον εαυτό σας και να νιώσετε λυπημένοι αργότερα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Υδροχόος θα δει πολλά πράγματα να συμβαίνουν στην ερωτική του ζωή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου, ο οίκος των σχέσεων σας, θα πάρει φωτιά. Αν ψάχνετε για έρωτα και πάθος, πρέπει να αφήσετε όλους τους φόβους σας και να κάνετε τη «βουτιά». Για μερικούς, αυτό σημαίνει ότι τελικά θα ανοίξουνε το προφίλ τους στο ίντερνετ, για κάποιους άλλους, θα σημάνει την αποφυγή των φόβων που έχουν προκληθεί από προηγούμενες σχέσεις και θα αφήσουνε τον εαυτό τους να είναι ευάλωτος.

Ο Λέων είναι γνωστός για την κοινωνικότητά του…γι’ αυτό κάντε μια προσπάθεια αυτή την πανσέληνο. Όλα αυτά θα σας επιτρέψουν να μεγαλώσετε….και να γίνετε μια καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθύες πρέπει να ασχοληθούν με την τέχνη και τον πολιτισμό κατά τη διάρκεια της πανσελήνου.

Οι Ιχθύες θα αισθανθούν την έντονη επιθυμία να δαπανήσουν περισσότερα χρήματα από ό, τι συνήθως, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε υπέρβαση του προϋπολογισμού τους. Να είστε ενήμεροι για αυτό και να αγκαλιάσετε την ενέργεια του Λέοντα, παρέα με τα χρήματά σας, απολαμβάνοντας την εμπειρία της διασκέδασης.

Αυτή η πανσέληνος θα είναι μια καλή στιγμή για να ασχοληθείτε με κάτι που θα εμπλουτίσει το πνεύμα σας και την αίσθηση της κουλτούρας σας. Περάστε τη μέρα σας σε ένα μουσείο ή μια γκαλερί τέχνης!

Αυτό το είδος των εκδηλώσεων, θα σας εμποδίσει από το να νιώσετε εξουθενωμένοι. Βγείτε στον κόσμο και θα αισθανθείτε πολύ πιο ανανεωμένοι και εμπνευσμένοι.

Οποιαδήποτε πανσέληνος είναι ένα καλό διάστημα, για να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην καριέρα σας, τις σχέσεις σας και τη ζωή σας γενικότερα, και να αξιολογήσετε πώς προχωράνε τα πράγματα στη ζωή σας. Και για πολλά ζώδια… χάρη στην ισχυρή και διασκεδαστική ενέργεια του Λέοντα, αυτό θα φανεί πιο εύκολο από ποτέ!