Πανσέληνος στο Κριό: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πανσέληνος στο Κριό: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η πανσέληνος του Οκτωβρίου ονομάζεται – πανσέληνος της Συγκομιδής. Ο ήλιος και η σελήνη κάνουν αντίθεση, από τον Κριό και τον Ζυγό αντίστοιχα, στον άξονα των σχέσεων.

Η Πανσέληνος στον Κριό, εξετάζει τη σχέση με τον εαυτό μας (Κριός) και τους άλλους (Ζυγός). Ο Κριός θέλει να μάθει αν είμαστε διεκδικητικοί.

Έχουμε μια πανσέληνο στον Κριό την 2η μέρα του Οκτωβρίου 2020. Πρόκειται για μια σκληρή και ωμή πανσέληνο, οπότε καλύτερα να ρίξετε μια ματιά στο ωροσκόπιο της πανσελήνου του Κριού, για το ζώδιό σας!

Αυτή η πανσέληνος, κάνει σύνοδο με τον Χείρωνα στον Κριό. Ο Χείρωνας είναι θεραπευτής, δάσκαλος και μέντορας. Είναι κυριολεκτικά ο προπονητής πολλών μυθικών ηρώων. Αφήστε τον να γίνει ο προπονητής σας, μαζί με την πολεμίστρια πανσέληνο του Κριού, για να αποκτήσετε πρόσβαση στον εσωτερικό σας ήρωα!

Σ’ αυτή τη σύνοδο, ο Χείρωνας στον Κριό θα φωτίσει όλα όσα σας έχουν πληγώσει. Πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτοι με τρόπο που δεν μπορείτε να διορθώσετε. Οι πόνοι του παρελθόντος έρχονται στο φως!

Ευάλωτα σημεία, προσβολές και επιθέσεις έναντι των οποίων δεν μπορείτε να κάνετε πολλά. Έτσι μπορεί να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις που σας αναγκάζουν να κόψετε δεσμούς, να πείτε «όχι» και να γίνετε ο εαυτός σας.

Ο Ήλιος στο Ζυγό, κάνει εν τω μεταξύ ό,τι μπορεί για να προσέχει τα μετόπισθεν και να διατηρεί την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σας – μια δύσκολη δουλειά. Κάποιοι ίσως προσπαθήσατε να ευχαριστήσετε τους άλλους ή κάνατε ό,τι μπορούσατε για να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Κάποιοι άλλοι πάλι, έπρεπε να παίξετε διπλωματικό παιχνίδι ή να κάνετε συμβιβασμούς.

Και μερικοί από εσάς ήσασταν εγκλωβισμένοι στην ευχαρίστηση, για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει. Όμως μέχρι εδώ! Δεν θα συνεχιστούν οι καταστάσεις όπως τις ξέρατε, επειδή αυτή η πανσέληνος, είναι της αντιπαράθεσης!

Η αλήθεια είναι ότι έχετε αποδεχτεί το «λιγότερο»… για πολύ καιρό. ΟΧΙ πια! Ο Άρης είναι ανάδρομος στο δικό του ζώδιο και είναι ο κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου στον Κριό. Επαναστατήστε! Με τον Χείρωνα εκεί, έχετε τον μέντορά σας… έχετε τη σοφία.

Τι άλλο θέλετε? Όχι, δεν είναι περίπλοκο. Είναι πάντα απλό, αν ο Κριός έχει το λόγο. Προσδιορίστε τι θέλετε. Νιώστε τον φόβο και συνεχίστε…κάντε το όπως και να ‘χει! Μόλις είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, θα ανοίξουν νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και βελτίωση, με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό σε δύο εβδομάδες.

Διαβαστε τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζωδιο

Κριός

Αυτή είναι η μεγάλη σας στιγμή, αγαπητέ Κριέ. Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας! Έπρεπε να βασιστείτε περισσότερο από ό,τι συνήθως στους άλλους για λίγο, αλλά τελικά γίνατε το επίκεντρο και παίρνετε τις αποφάσεις! Είναι η στιγμή της αλήθειας, της συνειδητοποίησης και των αποφάσεων. Πιθανότατα περιλαμβάνουν θέματα υγείας ή εργασίας που έχουν τραβήξει την προσοχή σας τελευταία. Δείξτε πειθαρχία αγαπητέ Κριέ!

Είναι επίσης μια ευκαιρία για να τερματιστούν οι επαφές με άτομα που σας καταπιέζουν και με καταστάσεις που σας προκαλούν άσκοπο άγχος. Βρίσκεστε στο επίκεντρο των γεγονότων και μπορεί να αισθάνεστε λίγο μίζερα. Να αναμένετε γρήγορες εξελίξεις. Παρατηρήστε ό,τι συμβαίνει, ώστε να μπορείτε στη συνέχεια να αξιολογήσετε, πώς θα προχωρήσετε.

Ταύρος

Εδώ και λίγο καιρό η εστίασή σας, ήταν στα επαγγελματικά – εργασίες, καθήκοντα, υποχρεώσεις. Η πανσέληνος του Κριού όμως, φέρνει μια ανάπαυλα απ’ όλα αυτά. Σταματήστε να τρέχετε για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Τι θέλετε να κάνετε? Τι λαχταρά η ψυχή σας? Ξεχάστε τον κόσμο και κάντε ό, τι σας κάνει ευτυχισμένο αγαπητέ Ταύρε!

Αυτή η πανσέληνος σηματοδοτεί το τέλος, σε πολλούς τομείς! Μπορεί να συμβεί μια απροσδόκητη εξέλιξη που θα επηρεάσει την υγεία σας ή τη θέση σας σε ένα μεγάλο ίδρυμα. Ένα μεγάλο μυστικό μπορεί να έρθει στο φως – για παράδειγμα, κάποιος στο γραφείο μπορεί να ενεργούσε πίσω από την πλάτη σας ή μπορεί να είστε εσείς που λειτουργούσατε ύπουλα….επομένως προσέξτε! Η διαίσθησή σας είναι εκτός συναγωνισμού αυτή τη στιγμή και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αυτό που θέλουν οι άλλοι ή το επόμενο μεγάλο γεγονός στη δουλειά σας. Είστε ελεύθεροι? Θέλετε να ξετυλίξετε ένα μυστήριο… και μεγαλώνει η επιθυμία σας, αγαπητέ Ταύρε! Μια ερωτική σχέση, ένα παιδί ή ένα δημιουργικό έργο σας αναζωογονεί! Αφιερώστε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να διαλογιστείτε.

Δίδυμοι

Αυτή η πανσέληνος δεν δημιουργεί ομαλές σχέσεις με φίλους και γνωστούς. Είναι κάποιος φίλος που ενεργεί περίεργα και σας κάνει να σκέφτεστε τη συμπεριφορά του? Ίσως ήρθε η ώρα να κόψετε τους δεσμούς σας με αυτό το άτομο. Ή ίσως είναι μια κλήση αφύπνισης για να ακολουθήσετε μια παράκαμψη προς τους στόχους σας.

Έχετε εκμυστηρευτεί σε κάποιον τα συναισθήματά σας? Μήπως έχετε μιλήσει σε κάποιο άτομο για τα σχέδιά σας? Το σύμπαν ακούει και απαντά! Κάποιο οικείο σας άτομο, έχει σημαντικές συμβουλές να σας δώσει, γι’ αυτό ακούστε το! Ένα όνειρο θα μπορούσε ξαφνικά να πραγματοποιηθεί!

Καρκίνος

Είναι μια μεγάλη στιγμή για την καριέρα σας αγαπητέ Καρκίνε. Η δουλειά ήταν δύσκολη τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτή η πανσέληνος είναι στον αυτεξούσιο Κριό, οπότε έχετε λόγο για ό,τι συμβαίνει! Χρησιμοποιήστε την εσωτερική σας δύναμη και ακούστε τη φωνή σας. Οι γρήγορες αλλαγές προτεραιοτήτων μπορεί να ανοίξουν χώρο για σας, εκεί που προηγουμένως δεν υπήρχε καμία. Μπορεί κάποια τυχαία σειρά γεγονότων να προκαλέσει ξαφνικά το κύρος σας, να αποσταθεροποιήσει τη φήμη σας ή να σας επικρίνει. Σε τι στοχεύετε? Ποιος πραγματικά θέλετε να είστε? Ώρα για εναλλακτικές σκέψεις.

Αυτές θα σας βοηθήσουν να σημειώσετε πρόοδο και σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Να είστε δυναμικοί! Αναλάβετε ηγετικό ρόλο! Όλοι γνωρίζουμε ότι μπορείτε να το κάνετε. Υπάρχει μια αναταραχή στις επικοινωνίες….και μπορεί να ασχοληθείτε πολύ με τη γραφή ή τη μελέτη. Οι συμβάσεις επίσης ίσως αποτελέσουν ένα χαρακτηριστικό. Συζητήστε και μάθετε ποιος είναι μαζί σας!

Λέων

Αν περπατάτε στη ζωή φορώντας παρωπίδες σαν τα άλογα κούρσας, ήρθε η ώρα να πέσουν για να σας δώσουν την ευκαιρία να δείτε ένα πολύ ευρύτερο όραμα. Η πανσέληνος του Κριού, σας βρίσκει να εξερευνάτε άγνωστες περιοχές αγαπητέ Λέοντα. Η έξοδος από τη ζώνη άνεσής σας απαιτεί όραμα! Ποιο είναι το δικό σας? Ήρθε η ώρα να αναρωτηθείτε μέσα σας. Αυτή η πανσέληνος δεν είναι εύκολη, ούτε είναι εδώ για να σας παρηγορήσει και να ενισχύσει ιδεολογίες, που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλής. Είναι εδώ για να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε τα πράγματα με καινούργιο τρόπο. Αγκαλιάστε τον, αγαπητέ Λέοντα και ελευθερώστε τον εαυτό σας από προκαταλήψεις, που δεν σας εξυπηρετούν πλέον!

Ίσως ήσασταν απασχολημένοι με όλες τις λεπτομέρειες- χαρτιά, εφαρμογές, εισιτήρια και επικοινωνίες – και μόνο τώρα μπορείτε να δείτε το άλμα που κάνετε, σε όλη την υπέροχη δόξα του. Δεν είναι υπέροχο? Αυτό πιθανόν να δώσει στην αυτοεκτίμησή σας – ίσως και στο εισόδημά σας – μια ισχυρή ώθηση!

Παρθένος

Αυτή είναι μια μεγάλη μετασχηματιστική πανσέληνος για εσάς, αγαπητέ Παρθένε! Πέφτει στο οίκο της ενέργειας και των αλλαγών. Υπήρχαν παραπλανήσεις που σας ώθησαν να εξαντλήσετε τους πόρους σας, σωματικά και συναισθηματικά. Όσα συμβαίνουν τώρα, αφήνουν ένα αναμφισβήτητο σημάδι και συμβαίνουν γρήγορα! Τακτοποιήστε τα οικονομικά σας, κλείστε λογαριασμούς, εξοφλήστε τα χρέη σας. Ίσως μια απροσδόκητη οικονομική ανατροπή, σας βρει χρεωμένους ή σας βοηθήσει να εξοφλήσετε ένα χρέος και να διακόψετε δεσμούς ή να λάβετε ένα απροσδόκητο ποσό.

Αυτή η πανσέληνος στον Κριό, σας προσδίδει επίσης μεγάλη σεξουαλική ενέργεια και ικανότητα να προσελκύσετε τους άλλους. Οι σεξουαλικές επαφές, θα είναι έντονες. Σε κάθε περίπτωση, η εμπειρία είναι απελευθερωτική. Είστε έτοιμοι για αλλαγές? Ήρθε η ώρα να θέσετε κάποια κατάλληλα όρια.

Ζυγός

Οι σχέσεις σας βαδίζουν ομαλά τώρα, καθώς οι συγκρούσεις και οι συμμαχίες κορυφώνονται. Είναι από αυτούς που ενεργούν σαν «ταύρος εν υαλοπωλείο»? Οι άλλοι, ήταν σε μεγάλο βαθμό ένα αγκάθι στο σβέρκο σας τα τελευταία χρόνια και αυτή η πανσέληνος φέρνει ένα ακόμα τέτοιο άτομο στο προσκήνιο – ή ίσως είναι πάντα το ίδιο άτομο! Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να διακόψετε σχέσεις μ’ ένα άτομο που αποτελούσε πρόβλημα για σας.

Να περιμένετε το αναπάντεχο! Ποτέ δεν θα είναι αυτός ή αυτό που πιστεύετε πως είναι. Κάποιος θα προσπαθήσει να σας βάλει τρικλοποδιά. Μια ανοιχτή συζήτηση τώρα, είναι η πιο σωστή κίνηση. Αν είστε πολύ εγωπαθής, ο σύντροφός σας σίγουρα θα σας επιστήσει την προσοχή!

Σκορπιός

Αυτή η πανσέληνος στον Κριό, σας βρίσκει πολύ απασχολημένους – είτε με ένα μεγάλο εργασιακό πρότζεκτ, είτε με άλλες υποχρεώσεις, που χρειάζονται την άμεση προσοχή σας. Το να λέτε ότι η εργασιακή σας ρουτίνα ήταν ασταθής και γεμάτη άγχος…. είναι υποτιμητικό. Τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι συνηθισμένα για εσάς και δεν τα έχετε αντιμετωπίσει, εδώ και μερικά χρόνια. Αυτή η πανσέληνος προσφέρει μια ακόμη απρόσμενη ανατροπή! Μπορεί να προκύψει σύγκρουση με έναν συνάδελφο… ένας βοηθός σας μπορεί να φύγει ή ένα επιχειρηματικό έργο, να κορυφωθεί.

Είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας? Αν πρόσφατα είχατε πολύ άγχος, μπορεί να προσβληθεί η υγεία σας και ν’ αναγκαστείτε να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που δημιουργούν περιττό άγχος στη ζωή σας. Τα χρήματα μπορεί να είναι περιορισμένα, αλλά έχετε φίλους που είναι παθιασμένοι στο πλευρό σας και πάντα έτοιμοι να σας στηρίξουν.

Τοξότης

Κάτι σας κάνει να νιώθετε ευχαριστημένη – είτε πρόκειται για ένα νέο μωρό, ένα καινούργιο έρωτα, ένα νέο ξεκίνημα ή ένα δημιουργικό έργο που είναι έτοιμο να παρουσιαστεί στον κόσμο! Είστε καλλιτέχνης? Μπορεί να δημιουργήσετε μερικές από τις καλύτερες δουλειές σας, τώρα.

Το ζώδιό σας, είναι διασκεδαστικό και φιλελεύθερο. Είναι ένα ζώδιο, που δεν μπορεί να δεσμευτεί εύκολα. Μήπως διατηρείτε παράλληλη σχέση? Μπορεί να μάθει ο ένας για τον άλλον και να δημιουργηθεί σκηνή! Μπορεί να σκέφτεστε τα εργασιακά σας καθώς περπατάτε στο δρόμο…και ξαφνικά αντικρύζετε κάποιον και τον ερωτεύεστε. Είστε εξαιρετικά δημοφιλείς. Η δημιουργικότητά σας είναι πολύ υψηλή και μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι εξαιρετικό.

Αιγόκερως

Έχετε επικεντρωθεί πολύ στην καριέρα σας πρόσφατα και η προσοχή σας επιστρέφει στη βάση σας με αυτήν την πανσέληνο, καθώς τα γεγονότα γύρω από το σπίτι σας, είναι γρήγορα και απροσδόκητα. Ένας γονέας μπορεί να σας εκπλήξει ή ένας συνεργάτης μπορεί να απομακρυνθεί ξαφνικά, αφήνοντας ανοιχτό χώρο. Αυτή η πανσέληνος θα μπορούσε επίσης να φέρει αποκαλύψεις…όπως για παράδειγμα, ν’ αποκαλυφθεί ένα συγκλονιστικό οικογενειακό μυστικό ή να ξεκλειδώσετε μια πόρτα στην καρδιά σας που σας ελευθερώνει από το παρελθόν και σας ανακουφίζει.

Αν ψάχνατε κάπου αλλού για να ζήσετε…να περιμένετε γρήγορες εξελίξεις. Δείτε τι συμβαίνει, αλλά μην πάρετε αποφάσεις… μέχρι να καταλαγιάσει η σκόνη. Θα μπορούσατε να σημειώσετε απίστευτη πρόοδο αν βρίσκεστε σε θεραπεία τώρα. Είναι η ιδανική στιγμή για να κόψετε δεσμούς με το παρελθόν ή να ανακαλύψετε την αλήθεια για τις ρίζες σας.

Υδροχόος
Αυτή η πανσέληνος, μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα, αγαπητέ Υδροχόε. Μπορεί να αφορά μια σύμβαση ή μια σημαντική επικοινωνία. Μπορεί όμως κι εσείς να μιλήσετε και να πείτε πώς αισθάνεσθε. Νιώθετε παθιασμένοι με ό, τι είναι στο μυαλό σας. Μπορεί να αφορά ένα οικονομικό θέμα….ή ν’ αναρωτιέστε αν πρέπει να εξακολουθείτε να επενδύετε σε μια συγκεκριμένη φιλία, ένα όνειρο ή μια φιλοδοξία.

Εκπληκτικά νέα φωτίζουν τον κόσμο σας και ίσως χρειαστεί να κάνετε ταξίδια κοντινών αποστάσεων. Φαίνεται να έχετε λαμπρές ιδέες που θέλετε να τις ακούσουν όλοι. Τα λόγια σας είναι εντυπωσιακά και μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τις μοναδικές σας απόψεις, αφήνοντας το στίγμα σας. Ένας γείτονας, συμμαθητής ή αδελφός μπορεί να σας εκπλήξει. Αν είχατε τη δυνατότητα να δείτε σε απεικόνιση τον κόσμο, θα βλέπατε τα λαμπερά φώτα να εκρήγνυνται σε απρόσμενα μέρη! Είναι η κατάλληλη στιγμή, για εναλλακτικές σκέψεις και πρωτοποριακές ιδέες. Μπορεί να ακούσετε ειδήσεις που θα σας σοκάρουν ή ξαφνικά ν’ απομακρυνθείτε από τα λημέρια σας, για να αντιμετωπίσετε κάτι εντελώς απροσδόκητο. Κρατήστε το πρόγραμμά σας ανοιχτό. Οι άλλοι έχουν εντυπωσιαστεί από τη λαμπρότητα σας….αλλά μπορεί να σας δουν και σαν αποσταθεροποιητική επιρροή.

Ιχθύες

Σε κανένα δεν αρέσει να ακούει ότι θα ταρακουνηθεί η ζωή του… ειδικά όταν είναι κατά κάποιο τρόπο, τακτοποιημένη. Όμως κάποια θέματα θα σας ταρακουνήσουν, καθώς αυτή η πανσέληνος προσφέρει μια μικρή έκρηξη στα οικονομικά σας. Ίσως όμως, να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Βρίσκεστε εδώ και καιρό σε μια αδύναμη οικονομική κατάσταση? Ώρα να κόψετε τους δεσμούς με άτομα που μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας και υποτιμούν τα ταλέντα σας. Η μεγαλύτερη οικονομική ανεξαρτησία σας…. είναι πολύ κοντά.

Η γενναιοδωρία σας πλησιάζει, αλλά να είστε γενναιόδωροι και με τον εαυτό σας – μην επιλέγετε σκόπιμα το λιγότερο ευχάριστο, για να προστατεύσετε το ανεξέλεγκτο «εγώ» σας. Αν διαπιστώσετε ότι είστε αυτός που πάντα ρισκάρει επαγγελματικά, ήρθε η ώρα αυτό, να αλλάξει. Οι σχέσεις σας βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της πανσελήνου, σας παροτρύνουν να ανεβάσετε το παιχνίδι. Αν είστε ελεύθερη, προσέξτε γιατί οι φήμες, μπορεί να είναι πολύ παραπλανητικές.