Πανσέληνος – Ματωμένη Σελήνη: Μεγάλο Ωροσκόπιο

Πανσέληνος – Ματωμένη Σελήνη: Μεγάλο Ωροσκόπιο

Κάθε μήνα, βασίζεστε στην πανσέληνο που απελευθερώνει στον νυχτερινό ουρανό, δύναμη και μαγεία! Ωστόσο κατά διαστήματα, μια ολική σεληνιακή έκλειψη (γνωστή και σαν Ματωμένη Σελήνη) διακόπτει τον συνήθη σεληνιακό προγραμματισμό.

Αντί για την απαλή, μαργαριταρένια λάμψη που αποπνέει κάθε πανσέληνος, το φως μιας σεληνιακής έκλειψης φλέγεται σ’ ένα σκούρο δυσοίωνο κόκκινο χρώμα που μοιάζει με αίμα.

Αντί για το συνηθισμένο χάος που δημιουργεί η πανσέληνος, μια σεληνιακή έκλειψη έχει τη δύναμη να προκαλέσει απότομες και απροσδόκητες αλλαγές, αλλάζοντας την πορεία της ζωής, όπως την ξέρατε.

Όλα αυτά μπορεί να ακούγονται δραματικά, αλλά το ωροσκόπιο της Ματωμένης Σελήνης του Μαΐου, αποδεικνύει πως αυτή η εμπειρία συμβαίνει για κάποιο λόγο. Κάθε έξι μήνες περίπου, ξεκινά αυτό που ονομάζεται «εποχή εκλείψεων».

Πρόκειται για ένα σύντομο χρονικό διάστημα σύμφωνα με το οποίο, τουλάχιστον μία ηλιακή και μια σεληνιακή έκλειψη, πραγματοποιούνται μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων. Ωστόσο, πολλά μπορούν να συμβούν σε λίγες εβδομάδες.

Στην περίπτωση της εποχής των εκλείψεων, οδηγούν συνήθως σε σημαντικές επιπτώσεις τόσο στη δική σας ζωή, όσο και στη ζωή των άλλων. Μια έκλειψη λαμβάνει χώρα όταν μια πανσέληνος ή μια νέα σελήνη ενεργοποιεί τους σεληνιακούς δεσμούς.

Στην ουσία, οι σεληνιακοί δεσμοί αντιπροσωπεύουν το απόλυτο πεπρωμένο σας – ο Βόρειος Δεσμός αντιπροσωπεύει την κατεύθυνση προς την οποία κατευθύνεστε και ο Νότιος Δεσμός αντιπροσωπεύει την ενέργεια από την οποία απομακρύνεστε. Όταν συμβαίνει αυτό, γίνονται με επιτάχυνση σημαντικές αλλαγές.

Στην πραγματικότητα, μια έκλειψη έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει ολοταχώς προς την αναπόφευκτη μοίρα σας. Η επερχόμενη σεληνιακή έκλειψη, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου. Αυτή η ιδιαίτερη έκλειψη, είναι συνέχεια της ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2020. Για να κατανοήσετε καλύτερα τι σημαίνει αυτή η έκλειψη, σκεφτείτε τι συνέβαινε εκείνο το διάστημα στη ζωή σας.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λάβετε τώρα απαντήσεις για κάποιες από τις ερωτήσεις που είχατε τότε. Κάθε ζώδιο θα νιώσει τα αποτελέσματα αυτής της έκλειψης. Ωστόσο, αν ο γενέθλιος χάρτης σας τυχαίνει να έχει πλανήτες σε μεταβλητά ζώδια (ειδικά μεταξύ 0 – 10 μοιρών), θα νιώσετε την επίδρασή της ακόμη πιο έντονα. Παρακάτω θα δούμε τι μπορείτε να περιμένετε, εξετάζοντας τον Ήλιο και τον Ωροσκόπο σας.

Μεγάλο Ωροσκόπιο

Κριός

Μπορεί να βλέπετε τα πράγματα από μια νέα προοπτική. Είναι σαν να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκέφτεστε ολόκληρη την εικόνα αντί να εμμένετε στις μικρές λεπτομέρειες. Οι νέες ευκαιρίες ευθυγραμμίζονται προς όφελός σας. Ωστόσο, πρέπει να έχετε ανοιχτό μυαλό για το πού θα κατευθυνθείτε στη συνέχεια. Τα σχέδια δεν πάνε πάντα σύμφωνα με το πρόγραμμα…. γι ‘αυτό αγκαλιάστε τις αυθόρμητες παρεμβάσεις.

Ταύρος

Ο τρόπος με τον οποίο επενδύετε το χρόνο, την ενέργεια και το συναίσθημα, σας λέει πολλά για το πώς εξελίσσεται η επιτυχία σας. Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε αν διαθέτετε τους πόρους σας με ουσιαστικό τρόπο. Αφιερώστε χρόνο για να διευθετήσετε τα χρέη σας, να κάνετε σοφές οικονομικές επενδύσεις και να ξανασκεφτείτε τα όρια στις σχέσεις σας. Αφήστε την αλλαγή να πυροδοτήσει έναν βαθύτερο μετασχηματισμό.

Δίδυμοι

Είστε στη μέση απροσδόκητων αλλαγών που σας ενθαρρύνουν να ωριμάσετε σαν άτομο. Ωστόσο, ορισμένες από τις σχέσεις σας μπορεί να μην συμμετέχουν στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας. Αν βρεθείτε να λέτε «αντίο» σε κάποιο σημαντικό πρόσωπο, αγκαλιάστε το αναπόφευκτο, πως θα πείτε επίσης «καλωσόρισες» σε κάποιο νέο.

Καρκίνος

Μπορεί να αιφνιδιαστείτε από τη συνειδητοποίηση πως οι συνήθειες τόσο της ευεξίας όσο και της καθημερινότητάς σας, δεν υποστηρίζουν τον καλύτερο εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε τον τρόπο που δεσμεύεστε στην καθημερινή σας ζωή. Επανεξετάστε τις προτεραιότητές σας, όπως την υγεία σας, τη δουλειά σας και τη συνολική προοπτική, για την ευεξία σας. Αφιερώστε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας, πρακτικά και ουσιαστικά.

Λέων

Μπορεί να νιώσετε μια βαθύτερη επιθυμία να εκφραστείτε καλλιτεχνικά. Μπορεί να αγκαλιάσετε το γεγονός πως οι φόβοι και οι αναστολές που σας εμποδίζουν να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας, δεν έχουν θέση στο μέλλον σας. Ήρθε η ώρα να δεσμευτείτε ουσιαστικά, τιμώντας τη φαντασία σας και κάνοντας ό, τι χρειάζεται για να νιώσετε τη χαρά που αξίζετε.

Παρθένος

Η προσωπική σας ζωή θα απορροφήσει το σοκ των αλλαγών. Αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν τη ζωή σας καθώς και τη δυναμική της οικογένειάς σας. Ωστόσο, η ουσία είναι πως ενθαρρύνεστε να δημιουργήσετε το σπίτι που πάντα θέλατε να έχετε. Εμποτίστε τη ζωή σας με την αγάπη, το απόρρητο και την ιερότητα που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς και προστατευμένοι.

 Ζυγός

Μπορεί να αισθανθείτε την επιθυμία να βγάλετε αυτό που βαραίνει το στήθος σας εκφράζοντας αυτό που πάντα θέλατε να πείτε. Η φωνή σας υπάρχει για κάποιο λόγο! Κι αυτός ο λόγος είναι να τη χρησιμοποιήσετε. Δεσμευτείτε πως θα εκφράσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε τα λόγια σας για να εκδηλώσετε το όραμα που έχετε, για μια καλύτερη πραγματικότητα.

Σκορπιός

Μπορεί να συμβιβαστείτε με τις απότομες και ουσιαστικές αλλαγές στα οικονομικά σας. Ωστόσο, μπορεί να αναγκαστείτε να επανεξετάσετε τη διαφορά μεταξύ αυτών που θέλετε και αυτών που χρειάζεστε. Δεν χρειάζεστε υλικά πράγματα για να αποδείξετε ότι είστε πετυχημένοι και άξιοι θαυμασμού. Ορίστε οικονομικούς στόχους που αντικατοπτρίζουν τις βαθύτερες ανάγκες σας.

Τοξότης

Προετοιμαστείτε για απρόβλεπτες αλλαγές που θα συμβούν σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σας. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να φαίνονται τυχαίες στην αρχή, αλλά τελικά έχουν σχεδιαστεί για να σας παρασύρουν από τη ζώνη άνεσής σας και να σας αναγκάσουν να αγκαλιάσετε το απόλυτο πεπρωμένο σας. Μερικές φορές, το σύμπαν πρέπει να παρέμβει και να σας βάλει στο μονοπάτι που πρέπει να βαδίσετε.

Αιγόκερως

Μπορεί να αποχωριστείτε τον πόνο του παρελθόντος, που κουβαλούσατε μέσα σας πολύ καιρό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κρατάτε πληγές από το παρελθόν, επειδή είστε άνθρωποι. Τώρα είναι η ώρα να ακολουθήσετε την απαραίτητη θεραπεία και πνευματική αναζωογόνηση που θα σας απελευθερώσει απ’ αυτά τα αρνητικά συναισθήματα. Απελευθερωθείτε από τα εσωτερικά σας εμπόδια.

Υδροχόος

Μπορεί να αναγκαστείτε να εξετάσετε πιο προσεκτικά τα άτομα με τα οποία επιλέγετε να περάσετε το χρόνο σας. Οι φίλοι και οι συνεργάτες σας, επηρεάζουν πολύ την εξέλιξη της προσωπικότητάς σας, γι’ αυτό πρέπει να τους επιλέξετε προσεκτικά. Ίσως είναι καιρός να συνεργαστείτε με άτομα που έχουν παρόμοιους στόχους. Έχετε τη δύναμη να ξεκινήσετε μια επανάσταση… αν κάτι τέτοιο επιζητάτε.

Ιχθύες

Η καριέρα σας βιώνει μια κρίσιμη στιγμή. Μπορεί να αντιμετωπίσετε απότομες αλλαγές στην επαγγελματική σας πορεία – κάτι που δεν περιμένατε. Ωστόσο, αυτές οι αλλαγές σας ενθαρρύνουν να επικεντρωθείτε σε επαγγελματικούς στόχους, που ανταποκρίνονται περισσότερο στα όνειρά σας. Ακόμα κι αν αισθάνεστε πως έχετε μείνει πολύ πίσω… εμπιστευτείτε ότι οι καλύτερες ευκαιρίες «μαγειρεύονται».