Πανσέληνος Αυγούστου στον Υδροχόο: Πως επηρεάζει τα 12 ζώδια

Πανσέληνος Αυγούστου στον Υδροχόο: Πως επηρεάζει τα 12 ζώδια

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή, για να ξεχωρίσετε και να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό. Ο Υδροχόος είναι το μόνο ζώδιο του ζωδιακού που δε μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι, μαζί με τα υπόλοιπα. Ο Ζυγός είναι από φύση του ευχάριστος στους ανθρώπους και δε του αρέσουν οι συγκρούσεις….ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος και κλείνεται στο καβούκι του όταν πληγώνεται.

Στον Αιγόκερω αρέσει η δομή και ο στρατηγικός σχεδιασμός, ενώ ο Κριός θέλει να είναι πρώτος και να ξεκινάει καινούργια έργα…που όμως δεν πρόκειται ποτέ να τελειώσει.

Ο Υδροχόος όμως, είναι ένα ζώδιο μοναδικό. Η μεγαλύτερη προσβολή που μπορείτε να κάνετε σε έναν Υδροχόο είναι να του πείτε ότι μοιάζει με κάποιον που γνωρίζετε. Οι άνθρωποι αυτού του ζωδίου, πρέπει να είναι διαφορετικοί! Και αν αισθάνονται πως προσπαθείτε να καταπνίξετε την ελευθερία τους, θα τους δείτε να προχωρούν κατευθείαν προς την εξώπορτα.

Αυτή η Πανσέληνος στον Υδροχόο είναι υπέροχη για να :

Κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες

Γίνετε μέλος μιας ομάδας ή ενός οργανισμού που σας ενδιαφέρει

Μάθετε μερικές νέες τεχνικές δεξιότητες

Εστιάσετε στην πνευματική σας ανάπτυξη

Παρακολουθήσετε ένα εμπνευσμένο σεμινάριο ή ένα εργαστήριο

Δοκιμάσετε οτιδήποτε σχετίζεται με την επούλωση ενέργειας… όπως βελονισμός, ή Ρέϊκι

Μελετήσετε αστρολογία, ταρώ, ή οτιδήποτε μεταφυσικό

Σκεφτείτε το μέλλον σας

Εκφράσετε τη μοναδικότητά σας – και να τολμήσετε να είστε διαφορετικοί

Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, ο Ήλιος βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιο από το δικό σας… το Λέοντα.

Το κλειδί για την καλύτερη δυνατή χρήση των ενεργειών της πανσελήνου είναι να βρείτε τον τρόπο για να εξισορροπήσετε τις ενέργειες αυτών των δύο αντίθετων ζωδίων: του Λέοντα και του Υδροχόου. Ο Λέοντας, θέλει να βρείτε και να αναπτύξετε τα μοναδικά σας χαρίσματα, ενώ ο Υδροχόος θέλει να τα χρησιμοποιήσετε παραγωγικά, για να συνεισφέρετε στον κόσμο. Αν έχετε βαρεθεί να κλαίτε στην τωρινή εργασία σας, τώρα είναι η ώρα να ξεσπάσετε και να ακολουθήσετε κάτι άλλο, που θα σας ενθουσιάσει πραγματικά. Ίσως πρέπει να μάθετε μερικές νέες δεξιότητες, να επιστρέψετε στα θρανία και να αποκτήσετε επιπλέον προσόντα.

Σε παγκόσμια κλίμακα, αυτό μπορεί να είναι η ηγεσία (Ήλιος στο Λέοντα) που φέρνει κοντά τους ανθρώπους και έχει επιπτώσεις σε ολόκληρη την ανθρωπότητα (Πανσέληνος στον Υδροχόο). Ή μπορεί να είναι ένας μοναδικός δημιουργικός σπινθήρας που βάζει μπρος για το ξεκίνημα μια εντελώς νέας τάσης!

Πώς θα σας επηρεάσει η Πανσέληνος του Υδροχόου 

Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή είναι μια ευκαιρία, να ενώσετε τα χέρια σας με τους άλλους, για μια δημιουργική προσπάθεια. Είναι επίσης ευκαιρία να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να δείξετε τη μοναδικότητά σας. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να σας δει…. να υλοποιείτε το όραμά σας για αλλαγή, να παρακολουθείτε την επιτυχία ενός δημιουργικού έργου ή να παρατηρείτε την προσωπική σας συνεισφορά, στην ευρύτερη κοινότητα.

Αυτή η πανσέληνος στον Υδροχόο είναι ένα σαφές μήνυμα, ότι έφτασε ο καιρός για να γίνουν αλλαγές. Δείτε πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας:

Κριός

Κάτι μεγάλο εμφανίζεται στον κοινωνικό σας κύκλο, αγαπητέ Κριέ! Ένας φίλος πρόκειται να ανακοινώσει κάποιες σημαντικές αλλαγές ή μπορεί να παρευρεθείτε σε μια σημαντική κοινωνική εκδήλωση. Αν παραλάβατε μια πρόσκληση, πηγαίνετε. Θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας! Κάποιοι θα σας φέρουν τύχη….και αν είστε ελεύθεροι θα συναντήσετε το μελλοντικό σας – ίσως – σύντροφο σε μια εκδήλωση. Μια φιλία σας μπορεί επίσης να τελειώσει…. ή η αλληλεπίδραση μεταξύ σας, να αλλάξει δραστικά.

Ταύρος

Ξέρετε πώς είναι, όταν ένα τρένο αλλάζει ξαφνικά τροχιά? Αυτό θα συμβεί σε σας αγαπητέ Ταύρε. Το σύμπαν, ξαφνικά πατάει το διακόπτη του σιδηροδρόμου…..και βρίσκεστε σε μια καινούργια κατεύθυνση! Μπορεί να είναι μια δραματική αλλαγή σταδιοδρομίας, μια νέα θέση ή μια αλλαγή στους στόχους και τις προτεραιότητες της ζωής σας. Μην ανησυχείτε όμως! Γιατί οι εξαιρετικές δεξιότητές σας, θα σας βοηθήσουν!

Δίδυμοι

Αυτό θα είναι ένα διάλειμμα από την καθημερινή σας ρουτίνα, αγαπητοί Δίδυμοι! Βγαίνετε έξω από τη ζώνη άνεσής σας – είτε λόγω μιας μεγάλης διεθνούς συμφωνίας, ενός επικοινωνιακού έργου …ή εξαιτίας ενός ταξιδιού στο εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, αυτό βοηθά στην απελευθέρωση της δημιουργικότητάς σας και σας δίνει μεγάλη χαρά! Όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό, μένετε συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι και ανοιχτοί. Διευρύνετε μ’ αυτό τον τρόπο, τους ορίζοντές σας.

Καρκίνος

Αν προσεύχεστε κι ελπίζετε να αλλάξετε τα οικονομικά σας, τότε αυτή η Πανσέληνος, σας φέρνει καλά νέα. Μπορεί να κλείσετε μια προσοδοφόρα συμφωνία, να λάβετε ένα δάνειο ή τη χορηγία που αναζητάτε ή να εξοφλήσετε ένα παλιό χρέος. Το σπίτι, η οικογένειά σας ή ένα ακίνητο που σας ανήκει, θα σας φέρει τύχη – είτε σαν επένδυση, είτε βοηθώντας σας να αποκτήσετε τα απαραίτητα χρήματα. Διάφορα γεγονότα, επηρεάζουν εσάς και τους αγαπημένους σας.

Λέων

Ετοιμαστείτε για σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις σας αγαπητοί Λέοντες! Αν είστε ελεύθεροι…δε θα είστε για πολύ ακόμη! Είναι καιρός να δείτε τα πράγματα διαφορετικά, αναφορικά με τις σχέσεις σας. Αφήστε οριστικά πίσω σας το παρελθόν, ξεχάστε τον πρώην σας και κάντε μια νέα αρχή. Βγείτε έξω, ταξιδέψτε και δικτυωθείτε! Αυτό θα σας φέρει τύχη στον έρωτα και τις σχέσεις. Ένα σύντομο ταξίδι θα μπορούσε να αναζωογονήσει τη σχέση σας, αν είστε σε δεσμό ή θα σας δώσει δημοσιότητα.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να τελειοποιήσετε τη συσκευή υψηλής τεχνολογίας, αγαπητοί Παρθένοι! Κι εννοούμε τη νευρική και κοφτερή μηχανή εργασίας… που είναι το σώμα σας. Σταματήστε να εργάζεστε μανιωδώς ή αλλάξτε τον τρόπο ζωής σας. Μια κρίση στην υγεία σας, θα σας παρακινήσει γι’ αυτές τις αλλαγές. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να εργαστείτε έχοντας μπροστά σας μια μεγάλη προθεσμία. Να παραδώσετε για παράδειγμα την εργασία σας, σ’ αυτήν την πανσέληνο και να πληρωθείτε αδρά… γι’ αυτό.

Ζυγός

Αγάπη, ρομαντισμός και δημιουργική αυτό- έκφραση, είναι τα θέματα που αξιοποιούνται, αγαπητοί Ζυγοί! Αν βρίσκεστε σε σχέση, είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Αν δείτε πως η σχέση σας δεν οδηγεί πουθενά, μπορείτε τώρα να αποχωρήσετε. Αν έχετε μια σοβαρή σχέση, θα δείτε το πάθος να αναζωπυρώνεται ή ακόμη και μια εγκυμοσύνη. Η καριέρα σας θα μπορούσε επίσης να δει σημαντικές αλλαγές, ελευθερώνοντας χώρο, για να απολαύσετε τη δημιουργική ελευθερία και να βάλετε τη σφραγίδα σας στον κόσμο!

 Σκορπιός

Που είναι το σπίτι σας? Που ανήκετε? Παλιά ιδανικά για το πού να δημιουργήσετε τη βάση σας, αναφορικά με το σπίτι, την ιδιοκτησία ή την οικογένειά σας, έρχονται σύντομα. Τουλάχιστον, έχετε προχωρήσει όσο μπορέσατε προς αυτή την κατεύθυνση. Γι’ αυτό τώρα κλείστε την πόρτα πίσω σας. Ακριβώς όπως μια πόρτα κλείνει…. μια άλλη ανοίγει! Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε νέα και πιο ασφαλή θεμέλια για τον εαυτό σας. Πως? Επιδιώκοντας τους φιλόδοξους στόχους της καριέρας σας, με θάρρος και αποφασιστικότητα, καθώς βγαίνετε στον κόσμο!

Τοξότης

Κάνετε μήπως μικρές σκέψεις? Μια ιδέα έχει φτάσει στο τέλος της και απαιτεί αλλαγή από την πλευρά σας. Αν θέλετε να συνδεθείτε με τους άλλους και να έρθετε πιο κοντά, πρέπει να τους εμπνεύσετε με το όραμά σας! Πρέπει να κάνετε μεγάλες και φιλόδοξες σκέψεις! Κάτι αλλάζει γύρω από έναν συγγενή, τη γειτονιά σας ή το άμεσο περιβάλλον, δίνοντάς σας μια νέα προοπτική. Ένα διαδικτυακό έργο ή μία πώληση τελειώνει ή μπαίνει σε μια νέα φάση.

Αιγόκερως

Φαίνεται πως γράφετε μια μεγάλη επιταγή για να πετύχετε έναν στόχο…. κλείνοντας μια οικονομική συμφωνία που αυξάνει την κατάστασή σας ή παίρνετε μια αύξηση, παράλληλα με μια καλύτερη θέση στην εταιρεία. Αν στεγνώσει μια πηγή εισοδήματος, σημαίνει πως είναι η ώρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο δημιουργίας εσόδων από τα αναξιοποίητα ταλέντα σας. Οι οικονομικές αλλαγές είναι στο προσκήνιο και ήρθε η ώρα να σηκώσετε το παλιό στρώμα με τα χρήματα, για να κινήσετε τα πράγματα.

Υδροχόος

Έχετε σημειώσει μια μεγάλη προσωπική νίκη, αγαπητέ Υδροχόε! Κάτι συμβαίνει που σας κάνει να βλέπετε τον εαυτό σας με ένα νέο φως και να γεννιούνται μέσα σας, νέες επιθυμίες. Αυτό μπορεί να σχετίζεται με μια μεγάλη διεθνή συνεργασία ή με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, που απομακρύνει τον παλιό σας εαυτό για να δημιουργήσει κάτι νέο. Μια σημαντική ανακάλυψη, μπορεί να συμβεί στο άμεσο μέλλον!

Ιχθύες

Μεγάλα μυστικά έρχονται στο φως, αγαπητοί Ιχθύες! Ένα από αυτά, μπορεί να είναι το παιχνίδι των αλλαγών! Το υποσυνείδητό σας παίζει, ξεστομίζει τις κρυμμένες σκέψεις σας και ρίχνει φως σε μερικούς δαίμονες. Όλα αυτά είναι για το καλύτερο! Και η αποκάλυψη της αλήθειας, θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά σε κάποιον. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να μείνετε μόνοι σας και αφήστε τα παλιά συναισθηματικά συντρίμμια να εξαφανιστούν.