Πανσέληνος Απριλίου – Ροζ πανσέληνος: Τα 3 ζώδια που ευνοούνται

Πανσέληνος Απριλίου – Ροζ πανσέληνος: Τα 3 ζώδια που ευνοούνται

Η Πανσέληνος του Απριλίου αποκαλείται σε κάποια μέρη και Ροζ Πανσέληνος. Σύμφωνα με το Χρονολόγιο των Αγροτών, συμπίπτει με τα ροζ βρύα ή αγριόχορτα, που αποτελούν τα πρώτα λουλούδια της Άνοιξης. Επίσης, είναι γνωστή ως Φεγγάρι των Βλασταριών, Φεγγάρι των Αυγών και Φεγγάρι των Ψαριών!

Η Πανσέληνος θα αναδυθεί με τη δύση του Ήλιου, θα κορυφωθεί τα μεσάνυχτα και θα δύσει με την ανατομή – ανεξαρτήτως ζώνης τοπικής ώρας. Ο Ήλιος και η Σελήνη θα βρεθούν σε αντίθεση, από τον ορμητικό Κριό και τον ζωηρό Ζυγό: Πρόκειται για τον άξονα της σχέσης με τον εαυτό σας (Κριός) και τους άλλους (Ζυγός)!

Ευτυχώς, κάθε Πανσέληνος μπορεί να είναι επίσης μια εξαιρετικά ενθουσιώδης και ευχάριστη εμπειρία. Όταν το φεγγάρι είναι ολόγιομο, οι υποσυνείδητες αλήθειες σας θέλουν να βγουν στην επιφάνεια. Και αυτό μπορεί να είναι εξίσου ευεργετικό όσο και δύσκολο. Γι’ αυτό όσοι ευνοήστε από την Ροζ Πανσέληνο του φετινού Απριλίου, προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για μια μαγική περιπέτεια!

Σημειώστε την 7η Απριλίου στο ημερολόγιο σας, μιας και όλοι έχετε μια σκληρή και επιβλητική ενέργεια στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό.

Αλλά αυτή η Πανσέληνος είναι η μεγαλύτερη Υπέρ Σελήνη της χρονιάς, που αναδύεται στον ισορροπημένο και αρμονικό Ζυγό της χάρης. Είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο κόσμος αυτή τη στιγμή!

Ο Ζυγός είναι ο μαχητής του δικαίου, που αναζητά τη χρυσή τομή ανάμεσα σε δύο πλευρές. Αφήστε το δικό του πάθος για ισονομία και κατανόηση να σας βοηθήσει, για να βρείτε την πορεία σας μέσα από τις προκλήσεις που σας περιβάλουν!

Η Πανσέληνος θα σχηματίσει όψεις τριγώνου με τον υποκινητή Άρη και τη ρομαντική Αφροδίτη: Έτσι θα γεμίσει την καρδιά σας με αγάπη και πάθος για τους άλλους. Και καθώς η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον ακλόνητο Κρόνο, θα έχετε και τη δύναμη να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας!

Όλοι θα λάβετε κάτι όμορφο από αυτή την επονομαζόμενη Ροζ Πανσέληνο. Αλλά όσοι ανήκουν στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόοι, είναι βέβαιο ότι θα την αγαπήσουν περισσότερο!

Δίδυμοι: Ανατέλλει μια Αποκάλυψη για την Ερωτική σας Ζωή!

Αυτή η Πανσέληνος θα βγάλει στην επιφάνεια τη ρομαντική σας πτυχή, αγαπητοί Δίδυμοι. Θα στραφείτε στην ποίηση, τα ερωτικά ραβασάκια, τη δημιουργικότητα και την αγνή και ανόθευτη χαρά. Είναι καιρός να θωρακίσετε ένα μέρος στη ζωή σας, όπου αυτά θα ανθίσουν με ανεξέλεγκτη ανεμελιά!

Εντοπίστε τους λόγους που αποτρέπατε τον εαυτό σας να βιώσει την ομορφιά της ζωής – και ξεριζώστε τους. Αφήστε τον ακατέργαστο ενθουσιασμό που είστε ζωντανοί, να διαπεράσει όλο το είναι σας. Ίσως είναι η στιγμή να ερωτευτείτε τρελά και παθιασμένα… Αλλά πρώτα, πρέπει να δώσετε την άδεια στον εαυτό σας να το κάνει!

Ζυγός: Συμφιλιώνεστε με το Άτομο στο Οποίο Εξελίσσεστε!

Είναι καιρός να κάνετε μια αλλαγή που θα αντανακλά τον εξελιγμένο εαυτό σας, αγαπητοί Ζυγοί. Είναι σαν να έχουν παλιώσει τα ρούχα σας, άρα πρέπει να σας χαρίσετε μια καινούργια γκαρνταρόμπα!

Μπορεί να μην «χωράτε» πλέον στο πλαίσιο που είχατε θέσει κάποτε. Απελευθερωθείτε τώρα από τους περιορισμούς που έχετε βάλει στον εαυτό σας. Δεν υπάρχει λόγος να παραμένετε δέσμιοι αυτού που ήσασταν κάποτε. Βρείτε μέσα σας το θάρρος να εκφράσετε την πραγματική σας αλήθεια, γιατί ο κόσμος θα σας λατρέψει γι’ αυτήν!

Υδροχόος: Μαθαίνετε να Εκτιμάτε το Παρόν!

Όσο σπαταλάτε χρόνο στο να ξαναζείτε το παρελθόν και να φαντάζεστε το μέλλον, χάνετε το μόνο πράγμα που είναι εξασφαλισμένο: Το παρόν, τη στιγμή τώρα. Παράλληλα σας διαφεύγει η ομορφιά του να είσαι ζωντανός!

Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να αλλάξετε το παρελθόν, ούτε υπάρχει τρόπος να ελέγξετε το μέλλον. Αντ’ αυτών, αφήστε τη φιλοσοφία σας να εστιάσει στην αξιοποίηση και απόλαυση του εδώ και τώρα. Έχετε πολλούς τρόπους να αποδράσετε από τους δικούς σας περιορισμούς του μυαλού. Αναζητήστε και εστιάστε στην ομορφιά του παρόντος, μετρήστε τις ευλογίες που σας περιβάλλουν τώρα!