Παναθηναϊκός: Όλα για την Ευρώπη…

Την ώρα που η διοίκηση προχωρά με τους διακανονισμούς και με τη διαδικασία της αδειοδότησης, στην ομάδα του «τριφυλλιού» έχουν πεισμώσει και θέλουν να πετύχουν τον στόχο της πεντάδας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε το βράδυ της Τρίτης (19/03) σύσκεψη με συνεργάτες του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μαζί με τον πρόεδρο των «πρασίνων» ήταν οι. Παναγόπουλος, Λουκάκος και Στάμου και αυτό που προκύπτει ως αποτέλεσμα από την κουβέντα των τριών είναι ότι θα γίνει το παν για να πάρει η ομάδα την αδειοδότηση. Ήδη τα πρώτα από τα χρήματα που έχει συγκεντρώσει ο Γιάννης Αλαφούζος θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ κι από εκεί και πέρα θα υπάρξουν ανάλογες κινήσεις με τους παίκτες.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει ήδη αρχίσει επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές για να προχωρήσει το θέμα των διακανονισμών ενώ παράλληλα τονίζει πως είναι πολύ σημαντικό να καταφέρει να πάρει το «τριφύλλι» άδεια συμμετοχής στην Ευρώπη από την UEFA. Αυτό γιατί ακόμα κι αν δεν καταφέρει να μπει στην πεντάδα, υπάρχει το ενδεχόμενο να μην πάρει αδειοδότηση κάποια από τις ομάδες που θα τα καταφέρουν και να πάρουν οι «πράσινοι» τη θέση τους.

Την ίδια ώρα στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχει… πείσμα για την έξοδο στην Ευρώπη. Οι παίκτες βλέποντας πως η διοίκηση κάνει προσπάθειες για να είναι συνεπείς σε όσα τους έχει πει, γνωρίζουν ότι πρέπει να κάνουν το παν για να βγάλουν την ομάδα στα play off. Στον Παναθηναϊκό έλεγαν μάλιστα πως από τη στιγμή που γνωρίζουν τα δεδομένα και το οικονομικό, αλλά και θέμα γοήτρου φυσικά, όφελος που θα έχει η ομάδα από μια έξοδο στην Ευρώπη, έλεγαν πως θα τα δώσουν όλα από εδώ και πέρα για να πετύχουν το στόχο τους.

onsports