Παναθηναϊκός: ”Τελειώνει” ο Σπυρόπουλος, πάει Ιταλία

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει, ακόμα και στη διάρκεια της ημέρας, από τον Παναθηναϊκό ο έμπειρος αριστερός μπακ καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει να λύσει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Η Ιταλία πιθανότερος προορισμός

Ανάμεσα στους παίκτες που ήταν υποψήφιος να αποχωρήσει από το ρόστερ του Παναθηναϊκού ήταν κι ο Νίκος Σπυρόπουλος. Μπορεί η χθεσινή (28/01) μέρα να αφιερώθηκε κυρίως στο θέμα της αποδέσμευσης του Βύντρα, ωστόσο, έγιναν επαφές και με την πλευρά του διεθνούς αριστερού μπακ του οποίου του συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι.

Δεδομένα δεν υπήρξε κουβέντα για ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών αφού ο κύκλος του Σπυρόπουλου στον Παναθηναϊκό έχει κλείσει, ωστόσο, έγινε συζήτηση για πιθανή αποχώρηση του παίκτη από τώρα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης έχει ήδη βρει ομάδα στο εξωτερικό και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, από τώρα μάλιστα.

Ο Παναθηναϊκός θα γλιτώσει το μισό συμβόλαιο του Σπυρόπουλου για φέτος, ένα ποσό κοντά στις 130.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος θα κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του παίζοντας πιθανότατα στην Ιταλία. Τα σενάρια μάλιστα θέλουν τον «Σπυρό» να πηγαίνει σήμερα (29/01) στη γειτονική χώρα για να συζητήσει με το σύλλογο που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ο οποίος είναι η Κιέβο Βερόνα.

Βασικός ο Χουχούμης, πρώτα ο φορ

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό δύσκολα θα κινηθούν για την απόκτηση αριστερού μπακ στις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου. Ως εκ τούτου, στην Παιανία υπολογίζουν για τη θέση του αριστερού μπακ τον Διαμαντή Χουχούμη κι ως εναλλακτική για αυτή τη θέση τους Στέργο Μαρίνο και Τάσο Λαγό. Οι «πράσινοι» έχουν ως προτεραιότητα το θέμα του επιθετικού, το οποίο «καίει» αφού στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Τοτσέ, και για αυτό θα βρεθεί και στην Αθήνα ο Ούγκο Βαρέλα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος αρχισκάουτερ είχε προτείνει τον Χουάν Ράφαελ Φουέντες της Κόρντομπα, όμως, ο 22χρονος Ισπανός αριστερός μπακ φαίνεται να καταλήγει στη Σαραγόσα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Ισπανία.

Ξεκαθαρίζει με Βύντρα, Λάζαρο

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του Λουκά Βύντρα και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται οριστικές εξελίξεις. Ο πρώτος δεν τα έχει βρει με την ΠΑΕ για τους όρους της λύσης του συμβολαίου του αλλά δεν αποκλείεται να γίνει σύντομα αυτό. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης μπορεί να γίνει πιο διαλλακτικός και να καταλήξει εν τέλει στον ΠΑΟΚ που βλέποντας τις εξελίξεις έχει αναθερμάνει το ενδιαφέρον του.

Όσο για τον Λάζαρο, έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και το θέμα του θα κλείσει σύντομα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Χριστοδουλόπουλος οδεύει κι αυτός προς Ιταλία, όχι όμως στη Μπολόνια όπως πολύ θα περίμεναν, με την Κιέβο να είναι – μαζί με τη Σαμπντόρια – πιθανός προορισμός του.