Παναθηναϊκός: Πήρε… παράταση ο Φάμπρι

Η νίκη στο Περιστέρι φαίνεται πως αλλάζει το πλάνο στους «πράσινους» και πως διατηρεί στη θέση του τον Ισπανό τεχνικό.
Τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε ο Παναθηναϊκός εδώ κι 1,5 μήνα είχαν φέρει «σύννεφα» ακόμα και πάνω από τον πάγκο του Φάμπρι. Άσχετα αν ο Γαλιθιάνος δεν είχε προλάβει να κάνει και πολλά από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα, του είχαν χρεωθεί κυρίως θέματα που είχαν να κάνουν με τη διαχείριση των αποδυτηρίων και μέχρι τη… σέντρα στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν υπ’ ατμόν.

Η νίκη στο Περιστέρι, όμως, άλλαξε το κλίμα. Κι όχι μόνο αυτή, αλλά και η στάση του στην κρίση των αποδυτηρίων. Όταν τα πράγματα έγιναν αρκετά δύσκολα στην Παιανία, ο Φάμπρι έδειξε πως κράτησε τη στάση που έπρεπε και αυτό εκτιμήθηκε από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Όπως έλεγαν οι «πράσινοι», δεν τέθηκε ποτέ ουσιαστικό θέμα απομάκρυνσής του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τα σενάρια βέβαια να θέλουν τον Γαλιθιάνο κοντά στην έξοδο πριν από το ματς στο Περιστέρι.

Όλα δείχνουν πως ο Φάμπρι παραμένει, ενώ κι ο ίδιος δήλωσε στους συμπατριώτες του ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό για ενδεχόμενη αποχώρησή του από τον «πράσινο» πάγκο, μιλώντας μάλιστα για την πιθανότητα μεταγραφών από το «τριφύλλι» και για τη βελτίωση που περιμένει να δει από την ομάδα.