Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Βιτόλο

Ο Ισπανός μέσος των «πρασίνων» επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και θα είναι στη διάθεση του Φάμπρι για τον αγώνα της Κυριακής (10/02) με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Αποφόρτιση και ατομικό πρόγραμμα έκανε τις τελευταίες ημέρες στην Παιανία ο Βίκτορ Βιτόλο, αφού ο Ισπανός έχει αγωνιστεί σε 17 αναμετρήσεις πρωταθλήματος (1700 λεπτά), συν τους αγώνες του Κυπέλλου και της Ευρώπης στην αρχή της σεζόν, με αποτέλεσμα να είναι εμφανή τα σημάδια κόπωσης. Ο Φάμπρι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να στερηθεί των υπηρεσιών του τώρα που ο Παναθαναϊκός θα κάνει την τελική του αντεπίθεση για την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής της παρουσίας την επόμενη σεζόν κι έτσι προτιμήθηκε να προφυλαχθεί στις προηγούμενες προπονήσεις ο άσος από την Τενερίφη.

Σήμερα (06/02), ο Βιτόλο επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και έβγαλε χωρίς κανένα πρόβλημα όλες τις ασκήσεις, κάτι που σημαίνει πως δεν τίθεται θέμα της παρουσίας του στο παιχνιδι με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Από εκεί και πέρα, ο Φορναρόλι έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Χουχούμης και Κουίνσι υποβλήθηκαν σε θεραπεία έτσι ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Όσο για το ποιος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης την Κυριακή (10/02), δεδομένης της απουσίας του τιμωρημένου Τοτσέ, ο Γαλιθιάνος προπονητής δεν έχει κάνει καμία δοκιμή ακόμα. Κάτι τέτοιο πιθανότατα θα γίνει την Παρασκευή (08/02) όταν θα μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και οι διεθνείς, οι οποίοι θα επιστρέψουν αύριο. Ο Φάμπρι πάντως είδε τις τελευταίες ημέρες να αφήνει καλές εντυπώσεις κι ο νεοαποκτηθείς Θανάσης Ντίνας, ο οποίος θα είναι πιθανότατα στην αποστολή αλλά δύσκολα στην αρχική ενδεκάδα των «πρασίνων» την Κυριακή.

Φαβορί πάντως για τη γραμμή κρούσης στο ματς με τους Ακρίτες, είναι ένας εκ των Χάρη Μαυρία και Ιμπραΐμ Σισοκό, με τον νεαρό Κώστα Αποστολόπουλο και τον «νέο» Θανάση Ντίνα να έχουν λιγότερες πιθανότητες.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση, οι «πράσινοι» μετά το ζέσταμα έκαναν ασκήσεις με πάσες και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αρκετές ασκήσεις τακτικής αλλά και ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων.

onsports.gr