Παμπορίδης: Ο Νικόλας περιφέρεται σε όλα τα νοσοκομεία απλώς και μόνο για να κατασυκοφαντεί

Το Υπουργείο Υγείας σε γραπτή ανακοίνωση του απαντά  στις δηλώσεις Νικόλα Παπαδόπουλου:

“Είναι λυπηρό ότι άτομα, που διαχρονικά δεν καταδέχονται καν να παραστούν σε «πορείες» των οργανωμένων ασθενών, επιχειρούν στο βωμό της ψηφοθηρίας να μηδενίσουν και να υποβιβάσουν τη σημαντικότητα έστω και αυτών των εκδηλώσεων.

Είναι καιρός κάποιοι να κατεβούν από το άλογο, στο οποίο θεωρούν ότι αυτοδίκαια βρίσκονται, και να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα του απλού κόσμου, τα οποία θυμούνται μόνο παραμονές εκλογών.

Διαψεύδουμε τα περί μαζικών παραιτήσεων ιατρών, παρά το γεγονός ότι ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος περιφέρεται σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας απλώς και μόνο για να τα κατασυκοφαντεί και να μηδενίζει την προσφορά τους στον Κύπριο πολίτη.

Το δε όψιμο ενδιαφέρον του Εκλογικού Επιτελείου του κ. Παπαδόπουλου για το Κέντρο Μαστού, το αφήνουμε στην κρίση του κόσμου, και κυρίως των ασθενών οι οποίοι γνωρίζουν ποιος τους θυμάται σε πορείες και ποιος στην καθημερινότητά τους.

Ας μην βιάζονται όμως κάποιοι να επιχαίρουν για ενδεχόμενο κλείσιμο του Κέντρου Μαστού, γιατί δεν θα τους κάνουμε το χατίρι.”