Παμπορίδης – Οδυσσέας: «Άγρια» κόντρα στο twitter: «ψεύτης», «ανόητος» και «γλώσσα πεζοδρομίου»…

«Άγρια» κόντρα με βαρείς χαρακτηρισμούς Παμπορίδη – Οδυσσέα στο Twitter, με φόντο τη παύση του Εκτελεστικού Διευθυντή του ΟΚΥπΥ, Νίκου Πολύζου.

Ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης με ανάρτησή του στο twitter, αναφέρθηκε «στους προβληματικούς διορισμούς του Προέδρου και του ΓΔ του ΟΚΥπΥ, ο τέως και ο νυν Υπουργός Υγείας, των οποίων οι 2 ήταν οι εκλεκτοί, με κατηγόρησαν ως εχθρό του ΓΕΣΥ. Τώρα, αφού προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα στο ΓΕΣΥ, και οι 2 απολύθηκαν. Η ζημιά έμεινε….», έγραψε.

«Με λύπη βλέπω ότι συνεχίζετε να ψεύδεστε αναφερόμενος σε εμένα. Δείξτε μου έστω μια αναφορά μου στο θέμα ΓΔ του ΟΚΥπΥ; Σας επέπληξα για την επίθεση στον @DavidNichols0n η επιλογή του οποίοι ήταν δίκη μου αλλά ποτέ για τον ΓΔ ο οποίος διορίστηκε αφού έφυγα με εκ των έσω στήριξη..».

‏«Ο Πρόεδρος και αντιπρόεδρος του ΟΚΥπΥ μάλιστα είχαν προειδοποιήσει πριν την λήψη της απόφασης αλλά αγνοήθηκαν με επιμονή του γνωστού παράγοντα. Απ ότι μαθαίνω καταγράφηκαν στα πρακτικά και τα έχετε.»

«Εξ όσων γνωρίζω αυτός ο διορισμός αποτέλεσε και τον βασικό λόγο παραίτησης του Αντιπροέδρου».

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης επανήλθε, δημοσιεύοντας το πρακτικό διορισμού του Νίκου Πολύζου, στο οποίο φαίνεται η υπογραφή του Σερ Ντέιβιντ Νίκολσον.

Ο τεως Υπουργός Υγείας, συνεχίζοντας μετά την ανάρτηση του πρακτικού από τον Γενικό Ελεγκτή, δεν άργησε να απαντήσει στις επικρίσεις Οδυσσέα Μιχαηλίδη, αποκαλώντάς τον μάλιστα «ψεύτη» «ανεκδιήγητο» και «ανόητο»….

«Μου αρκεί που βλέπουν όλοι το επίπεδο σας. Υπουργός με γλώσσα πεζοδρομίου. Συνεχίστε έτσι!!! Το ενδιαφέρον είναι που παραδίδετε και μαθήματα σεμνότητας και μη αυτοπροβολής!….», απάντησε ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης…