Παιδιά αξιωματούχων στους αφιχθέντες στη Πάφο – Έξαλλοι οι γονείς

Έξαλλοι οι  γονείς φοιτητών στο εξωτερικό μετά τις πληροφορίες ότι ανάμεσα στους επιβάτες που έφθασαν στη Κύπρο στις 29 Μαρτίου με τη πτήση της Easy Jet στη Πάφο βρισκόταν και  παιδιά ανώτατων αξιωματούχων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο σάλος έχει ξεσπάσει όταν με πτήση που είχε έρθει στη Κύπρο για επαναπατρισμό Βρετανών πολιτών,από τη πρεσβεία μας στη Βρετανία….

Υποτίθεται αγαπητέ κύριε Καρούσο θα έρχονταν στη Κύπρο πολίτες οι οποίοι βρίσκονταν στο εξωτερικό για θεραπείες και από ευάλωτες ομάδες.

Ακούγοντας σας στη μεσημβρινή εκπομπή του Omega διερωτούμαστε αν εσείς ο ίδιος πιστέυεται αυτά που λέτε γιατί όπως είπε και ο παρουσιαστής δεν δώσατε ξεκάθαρη απάντηση εάν υπήρχαν φοιτητές σε αυτή τη πτηση παρά μόνο όταν στένεψαν τα περιθώρια είπες ότι οι άδειες δίδονται από το Υπουργείο Εξωτερικών…..

Πάντως από ότι είναι ευρέως γνωστό, οι λίστες επιβάτων κάπου πάνε ….  Ξέρετε εσείς…

Εσείς είστε μόνο για τις άδειες πτήσεων…. Να σας υπενθυμίσω όμως ότι κατά την πρώτη μέρα διατάγματος, έτρεξες σαν «αντάρτης» στο αεροδρόμιο αψηφώντας νόμους και διατάγματα για τους επαναπατρισθέντες οι οποίοι δεν είχαν τα απαραιτητα χαρτιά…

Έτσι για να μην ξεχνάμε… Όσο για την τελευταία ανάρτησή σου για την «περιβόητη» όπως την αποκαλείς πτήση…. Ένα θα σου πώ….

Δεν απευθύνεσαι πλέον σε  καμιά κοινότητα των 500 κατοίκων,  αλλά σε έναν ολόκληρο λαό  ο οποίος δεν τρώει κουτόχορτο…

Αντί να κάνεις λόγο για «κρίσιμες στιγμές και υπευθυνότητα» άρχισε πρώτα από τα αυτονόητα….

Υπευθυνότητα αποκαλείς το ας «κλωτσήσουμε» το μπαλάκι παρακάτω;;;

Διάβασε λίγο τα σχόλια της χθεσινοβραδυνής σου ανάρτησης εάν δεν γνωρίζεις ποιανού το παιδί ήρθε στη Κύπρο με αυτή τη πτήση, αφού όπως λες δεν γνωρίζεις, τότε θα μάθεις….

Είναι κρίμα και άδικο να βρίσκονται σχεδόν 20,000 φοιτητές στο εξωτερικό με μεγάλες οικονομικές  ανάγκες και με προβλήματα υγείας και να μαθαίνουμε ότι έρχονται επιλεκτικά μόνο κάποιοι εκλεκτοί….

Όμως «ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο» και όταν θα αποκαλυφθεί η αλήθεια θα πονέσουν πολύ κάποιοι πολιτικοί… Γιατί δεν είναι μόνο ένας…

Και εάν έχει απομείνει ευθυξία σε αυτό το τόπο, καλά κάνουν να παραιτηθούν…