Παγκόσμια φρενίτιδα με… τατουάζ του Μαραντόνα

Το σοκ που έχει προκαλέσει η απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα, οδηγεί τους φίλους του ποδοσφαίρου σε κινήσεις, με τις οποίες θα τον έχουν πάντα στο μυαλό τους. Την ίδια ώρα ο γιατρός του Μαραντόνα κατηγορείται ότι βιάστηκε να του δώσει εξιτήριο.

Παγκόσμια φρενίτιδα, ή, εάν θέλει να ακριβολογεί κάποιος, «Ντιεγκίτιδα»…

Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο σπεύδουν να κάνουν τατουάζ σχετικά με τον Μαραντόνα, για να αποτυπώσουν στο σώμα τους τη λατρεία για το αγαπημένο «παιδί» της Αργεντινής.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα παίζει πια «μπάλα» στον ουρανό σύμφωνα με την εφημερίδα «SUN» και ο μικρός αδερφός του Λάλο τον αποχαιρετά με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

Τα social media επέλεξε και η κόρη του Μαραντόνα απευθυνόμενη στους θαυμαστές του Ντιέγκο.

Ο Μάριο Μπάουντρι, πατριός του 7χρονου γιου του Μαραντόνα Ντιεγκίτο Φερνάντο, αποκάλυψε πως ο εκλιπών αστέρας του ποδοσφαίρου τού ζήτησε με ηχογραφημένο μήνυμα να προσέχει το γιο του, και μαζί με τη σύζυγό του Βερόνικα καταγγέλλουν πως όταν νοσηλευόταν έπεσε από το κρεββάτι και χτύπησε στο κεφάλι, κατηγορώντας ευθέως για αμέλεια το νευροχειρουργό γιατρό του Ντιέγκο, Λεοπόλδο Λούκε.

Ο Λούκε παρέμεινε τρεις ώρες τη Δευτέρα στην εισαγγελία του Μπουένος Άιρες καθώς επικρίνεται πως έδωσε πρόωρο εξιτήριο στον Μαραντόνα μετά την αφαίρεση αιματώματος στον εγκέφαλο.