Παίρνει το δρόμο για το σπίτι του ο Πανίκος…

Όπως όλα δείχνουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, δεν πρόκειται να κάνει πίσω για το θέμα του διοικητής της κεντρικής τράπεζας, Πανίκου Δημητριάδη.

Για να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομα τους ο Δημοκρατικός συναγερμός και ο τέως προέδρος του κόμματος και νυν πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, ούτε τον Αθανάσιο Ορφανίδη διόρισε, ούτε τον Πανίκο Δημητριάδη.

Τον Α. Ορφανίδη τον διόρισε η κυβέρνηση του αείμνηστου προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου κατόπιν συστάσεως του ΑΚΕΛ διότι η οικογένεια Ορφανίδη ανήκε στο ΑΚΕΛ ασχέτως  αν αργότερα  “ανάδοξε” του Χριστόφια και δεν τον ήθελε…

Όσον αφορά τον Πανίκο Δημητριάδη ο πρόεδρος της δημοκρατίας δήλωσε ότι η διαδικασία θα προωθηθεί. Ήδη η γενική εισαγγελία επεξεργάζεται στοιχεία τα οποία θα στήσουνμε πλήρη επιτυχία την υπόθεση και να σταλεί άμεσα για εκδίκαση στο ανώτατο δικαστήριο. 

Ο Πρόεδρος θα χρησιμοποιήσει όλα τα αναγκαία μέτρα εξαντλώντας όλα τα νομικά μέσα  για να στοιχειοθετηθεί η υπόθεση. Δεν πρόκειται να κάνει πίσω…

Από την άλλη ο Πανίκος Δημητριάδης εκτελεί εντολές της Τρόικας ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  εκτελεί τις εντολές του κυπριακού λαού.

Ο Κυπριακός λαός το εξέλεξε με τη ψήφο του για να προστατεύει τα συμφέροντα του.

Ένας  διορισμένος από το Χριστόφια, δεν μπορεί να κάνει πλέον ότι θέλει…

Ας πάει επιτέλους στο σπιτάκι του….