Παίρνει «πόδι» από την Ελληνική ο Κεραυνός (;)

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στον τραπεζικό κλάδο της χώρας, οι οποίες δρομολογούνται από τις διοικήσεις των τραπεζών Κύπρου και Ελληνική.

Από την πλευρά της Ελληνικής, η εμπλοκή των μεγαλομετόχων αναμένεται να είναι δραστική καθώς δρομολογούν αλλαγές σε πρόσωπα και πράγματα της εκτελεστικής εξουσίας.

Ήδη στους τραπεζικούς κύκλους ακούγεται το όνομα του Μάκη Κεραυνού τον οποίον αναμένεται να «σουτάρουν» από την θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Ελληνικής τράπεζας.

Είναι ίσως ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’ να μην παρευρέθηκε στη γενική συνέλευση της τράπεζας.

Την ίδια στιγμή στην Ελληνική, το καναδικό fundThird Point και Wargaming αναμένεται να προχωρήσουν στην αύξηση του ποσοστού τους.

Από την άλλη, στο στρατόπεδο της Τράπεζας Κύπρου, δρομολογούνται επίσης σημαντικές και ριζικές αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες καθώς και παραιτήσεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Όπως όλα δείχνουν, ο μόνος ο οποίος θα παραμείνει ανενόχλητος θα είναι ο Τζον Χούρικαν τον οποίον βλέπουν με καλό μάτι και τον στηρίζουν οι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας.