Παίζει την πολιτική του καριέρα “κορώνα -γράμματα” ο Νικόλας;

Όπως δείχνουν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, άλλως Πρίγκηπας, παίζει πλέον την πολιτική του καριέρα “κορώνα -γράμματα”, στις Προεδρικές εκλογές του 2018.

Τέλη Απριλίου του 2017, ο πρίγκηπας είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η υποψηφιότητά του εγκρίθηκε από την κεντρική επιτροπή του ΔΗΚΟ αλλά φυσικά με κάποιες φωνές εναντίον τις οποίες βέβαια δεν έλαβεν υπόψην ο Νικόλας.

Ο Νικόλας, εάν περάσει λέμε στον δεύτερο γύρο των εκλογών, τότε η δημοτικότητά του θα εκτοξευθεί στα ύψη. Εάν όμως δεν περάσει τότε κινδυνεύει να χάσει την προεδρία του ΔΗΚΟ. Ίσως βγει σε πρόωρη σύνταξη από την πολιτική το 2018.

Κατά την άποψη μας, μπορεί και να βιάστηκε να καταθέσει την υποψηφιότητά του για την προεδρία γιατί με το να τα βάλει με ένα παίκτη με διεθνή ακτινοβολία όπως ο Νίκαρος, τότε ο Νικόλας ρίσκαρε τα πάντα στη πολιτική του σταδιοδρομία..

Θα ήταν πιο σωστό και ο ίδιος θα ήταν  πολιτικά πιο ώριμος εάν έκανε υπομονή για την επόμενη πενταετία.

Check Also

Νέο-οθωμανικός επεκτατισμός: Μαθήματα προς αρνητές

Ο τουρκικός νεο-οθωμανικός επεκτατισμός είναι παραδεκτή πραγματικότητα από την πλειοψηφία των πολιτικών δυνάμεων σε Κύπρο …

ΠτΔ στη Γ.Σ. ΟΗΕ: Για εμάς, υπάρχει μόνο ένα Σχέδιο, η ΔΔΟ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας,  Νίκος Αναστασιάδης μιλώντας στις Εργασίες της 76ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης …