Πήγε να βουτήξει από γκρεμό 36 μέτρων και έπεσε πάνω σε σκάφος! (Video)

Με την ζωή του πλήρωσε την παράτολμη πράξη του ένας άνδρας με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος επιχείρησε να βουτήξει στη θάλασσα από έναν γκρεμό ύψους 36 μέτρων στη Βηρυτό, αλλά τελικά έπεσε πάνω σε ένα τουριστικό σκάφος. Σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσιεύει βίντεο με τη σκηνή της θανάσιμης βουτιάς από μακρινή απόσταση, ο Φαχντ Ιμπραήμ Τζαμίλ Αλ-Λάκμα πήδηξε από την πλαϊνή πλευρά των Βράχων του Ραουσέ (που είναι γνωστοί και ως «Βράχοι των Περιστεριών») την περασμένη Κυριακή.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, ο άτυχος άνδρας δεν άκουσε τις απεγνωσμένες φωνές ατόμων που βρίσκονταν σε γύρω βάρκες, και τον προειδοποιούσαν ότι ακριβώς από κάτω από το σημείο που στεκόταν περνούσε ένα σκάφος. Έτσι εκτέλεσε τη βουτιά του από την πανύψηλη τοποθεσία-ορόσημο, βρίσκοντας τον θάνατο.

Το τουριστικό σκάφος, όπως εξηγεί το δημοσίευμα, είχε μόλις βγει από μια σπηλιά, γεγονός που εξηγεί πιθανώς γιατί ο Σύρος δεν την είδε και αποφάσισε να πηδήξει.

Ο άτυχος άνδρας χτύπησε το κεφάλι του πέφτοντας πάνω στο σκάφος και σκοτώθηκε ακαριαία. Η πρόσκρουση προκάλεσε και τον τραυματισμό του καπετάνιου του σκάφους, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, ωστόσο η εφημερίδα δεν αναφέρει πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του.

Δεν είναι ξεκάθαρο επίσης εάν ο Σύρος βρισκόταν στη χώρα για διακοπές, ή εάν είχε καταφύγει στον Λίβανο λόγω του εμφυλίου στη χώρα του.