Πέτσας: «Ο Μητσοτάκης θα είναι πιο ισχυρός την άνοιξη του 2023 και θα είναι αυτοδύναμος»

Oαναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, θεωρεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι αυτοδύναμος και πιο ισχυρός την άνοιξη του 2023.

Μιλώντας στο Mega και σε σχετική ερώτηση για το… φρένο του πρωθυπουργού για τις πρόωρες εκλογές, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πιο ισχυρός την άνοιξη του 2023 και αυτοδύναμος».

Στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών συμπλήρωσε: «Στα δύσκολα ο κόσμος έχει επιλέξει τον πρωθυπουργό. Η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει ο πρωθυπουργός μετά από τρία χρόνια διακυβέρνησης είναι πρωτοφανής στα μεταπολιτευτικά χρονικά».

Ερωτώμενος αρχικά για την επιταγή ακρίβειας, ο υπουργός δήλωσε πως είναι ένα μέτρο που συζητείται μήνες, καθώς η κυβέρνηση φροντίζει όποτε υπάρχει περιθώριο στον προϋπολογισμό να επιστρέφεται στον λαό.

Αναφορικά με τα αναδρομικά των συνταξιούχων, ο υπουργός επισήμανε πως η εκάστοτε κυβέρνηση οδεύει βάσει των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας και είναι πάντοτε συνάρτηση πολλών παραγόντων, όπως οι τιμές στην ενέργεια.

«Η όποια απόφαση θα ληφθεί τον Οκτώβριο που η εικόνα θα είναι πιο ξεκάθαρη» συμπλήρωσε ο κ. Πέτσας.