Πέντε συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών

Στη σύλληψη πέντε προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων που αφορούν ναρκωτικά, στις επαρχίες Λεμεσού, Αμμοχώστου και Λευκωσίας.

Αρχικά, γύρω στις 11.20π.μ. χθες, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος στη Λεμεσό. Σε έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, κάνναβη βάρους οκτώ γραμμαρίων περίπου, ενώ στη συνέχεια έγινε έρευνα στην οικία όπου διαμένει ο 29χρονος, μαζί με δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 28 ετών.

Στην έρευνα που έγινε εντός της οικίας εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία, κάνναβη βάρους 152 γραμμαρίων περίπου, κοκαΐνη βάρους 14 γραμμαρίων περίπου, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, καθώς και το χρηματικό ποσό των €80.

Τα πιο πάνω ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ενώ οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Επίσης, γύρω στις 9.40μ.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου, σε έρευνα που διενήργησαν στην οικία όπου διαμένουν 27χρονη και 33χρονος, στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 5,095 ευρώ, 8,750 δηνάρια, καθώς και αριθμός τηλέφωνων και κάρτες sim, κουκούλες, γάντια και ομοίωμα πιστολιού.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Να σημειωθεί πως εναντίον του 33χρονου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση που αφορά μεθαμφεταμίνη βάρους πέραν των δύο κιλών, στη Λεμεσό.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που έγινε χθες το απόγευμα από μέλη της ΥΚΑΝ στη Λευκωσία, έγιναν έρευνες σε δύο οικίες, όπου συνολικά εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, το χρηματικό ποσό των 4,240 ευρώ και κάνναβη βάρους 150 γραμμαρίων περίπου.

Αναφορικά με τις πιο πάνω υποθέσεις, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 30 και 25 ετών.