Πέθανε 37χρονη που νοσηλευόταν με κορωνοϊό – Στη ΜΕΘ και η μητέρα της

«Έχασε» τη μάχη από κορωνοϊό 37χρονη – Στη ΜΕΘ και η μητέρα της

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη ΜΕΘ του Γενικου Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό 37χρονη, αφού «φεύγοντας» από τη ζωή στο ίδιο κρεβάτι νοσηλεύεται τώρα η μητέρα της.

Η 37χρονη που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό. Η άτυχη γυναίκα, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, απεβίωσε από πνευμονική εμβολή λόγω της νόσου Covid-19.

Στην ίδια ΜΕΘ δίνει τη δική της μάχη η μητέρας της που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Την ίδια στιγμή στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου της Λεμεσού βρισκόταν η μητέρα της που για ώρες ανέμενε νεότερα από την Λευκωσία για να μεταφερθεί στην εντατική λόγω έλλειψης κρεβατιού.

Η 37χρονη κόρη, υπέστη πνευμονική εμβολή και κατάληξε με αποτέλεσμα, με μακάβριο τρόπο να αδειάσει το κρεβάτι στο οποίο μεταφέρθηκε η μητέρα.

Το θάνατο της 37χρονος επιβεβαίωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας, Πάμπος Χαριλάου. Όπως μας είπε, μητέρα και κόρη εισήχθησαν στο νοσοκομείο σε διαφορετική χρονική περίοδο.

“Είναι λυπηρό σε μια οικογένεια να βλέπεις δυο μέλη της που έχουν νοσήσει με κορωνοϊό και να εισάγονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και το ένα να μην τα καταφέρνει και το δεύτερο άτομο να δίνει μάχη για τη ζωή του”.