Πέθανε σε ηλικία 52 χρόνων, ο γνωστός ηθοποιός Luke Perry

Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός Λουκ Πέρι.

Ο Αμερικανός ηθοποιός νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο 52χρονος, ένας από τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς “Beverly Hills, 90210”, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπως είχε επιβεβαιώσει  ο μάνατζέρ του σε αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Ο Πέρι εργαζόταν στο Λος Άντζελες στα γυρίσματα της σειράς “Riverdale”.

Στο “Beverly Hills, 90210”, μία από τις πλέον αγαπημένες σειρές της δεκαετίας του 1990, ο Αμερικανός ηθοποιός ερμήνευε το ρόλο του Ντίλαν Μακέι.

Σημειώνεται ότι η εισαγωγή του στο νοσοκομείο συνέπεσε με την ανακοίνωση του Fox σχετικά με την επιστροφή του “Beverly Hills, 90210” για έξι επεισόδια. Ο Λουκ Πέρι δεν είχε συμπεριληφθεί πάντως στο καστ.

Γεννημένος στο Μάνσφιλντ του Οχάιο, ο Λουκ Πέρι μετακόμισε στο Λος Άνττζελες για να κυνηγήσει το όνειρό του στην ηθοποιΐα. Η τηλεοπτική του καριέρα ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών

Παρόλα αυτά, η δόξα του έφτασε στο απόγειό της και έγινε είδωλο της νεολαίας ως Ντίλαν ΜακΚέι στην σειρά των 90’s «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» του Fox, μία σειρά που αγαπήθηκε ιδιαίτερα .

Πρωταγωνίστησε σε δέκα σεζόν της σειράς, ενώ έπαιξε σημαντικούς ρόλους στις σειρές “Another World,” “Oz,” “Jeremiah,” “Windfall,” “John from Cincinnati,” και “Body of Proof.”

Μάλιστα, συμμετείχε και στην τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουν», που πραγματεύεται την ιστορία του Τσαρλς Μάνσον.