Πάφος: Σώθηκαν δυο κοπέλες που έπεσαν με το αμάξι τους σε κανάλι

Τυχερές μέσα στην ατυχία τους ήταν η Μαρίνα Τσουκαλά 19 ετών και η φίλη της Ραφαέλλα Βλάχου 18 ετών, οι οποίες όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε η 19χρονη, κατέπεσε σε κανάλι, κατάφεραν να σωθούν αφού κρατήθηκαν στην σιδερένια περίφραξη του καναλιού και έτσι δεν  παρασύρθηκαν.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Νίκος Τσαπής η 19χρονη Μαρίνα Τσουκαλά οδηγώντας τετράκυκλο μηχανοκίνητο όχημα ενοικιάσεως τύπου «μπάκι» με συνοδηγό τη Ραφαέλλα Βλάχου 18 ετών στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στη Γεροσκήπου, με νοτιοδυτική κατεύθυνση και εισερχόμενη με νοτιοδυτική κλήση στην οδό Μάριου Τόκκα, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος προς τα δεξιά , στην συνέχεια εισήλθε σε χωράφι και χτύπησε στη πινακίδα τροχαίας με ένδειξη STOP την οποία απέκοψε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας : “το τετράκυκλο μηχανοκίνητο όχημα χτύπησε σε σιδερένια περίφραξη και κατέπεσε σε κανάλι από το οποίο μεταφέρεται νερό από το φράγμα του Ασπρόκρεμου. Οι δυο επιβαίνοντες νεαρές κατάφεραν για καλή τους τύχη να κρατηθούν στην σιδερένια περίφραξη του καναλιού, δεν παρασύρθηκαν από την ροή του νερού και έτσι αποφύγανε τον πνιγμό.”

Οι νεαρές διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.