Πάφος: Συνελήφθη 26χρονος οδηγός που τραυμάτισε θανάσιμα πεζή

Στη σύλληψη του οδηγού που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του χθες Σάββατο ζευγάρι Ρώσων επισκεπτών προχώρησε η αστυνομία. Από το περιστατικό να θυμήσουμε πως το δυστύχημα συνέβη μερικά λεπτά πριν από τις 2 το απόγευμα στην πολυσύχναστη παραλιακή λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων, όταν το ζεύγος παρασύρθηκε από εμπορικό όχημα τύπου βάν που οδηγούσε 26χρονος Ελληνοκύπριος, τη στιγμή που διασταύρωναν την λεωφόρο από ελεγχόμενη διασταύρωση.

Οι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Πάφου όπου η 58χρονη Nuriya Toldanova υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο 70χρονος σύζυγός της που επίσης τραυματίστηκε σοβαρά κρατήθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία με την κατάσταση της υγείας του να περιγράφεται ως εκτός κινδύνου.

Το ζευγάρι ζούσε μόνιμα στο Πισσούρι. Για το τραγικό αυτό γεγονός ενημερώθηκε από την αστυνομία και η πρεσβεία της χώρας τους. Εναντίον του 26χρονου οδηγού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη ενώ ανακρινόμενος ανέφερε ότι κατευθυνόταν από την Πέγεια προς την Κάτω Πάφο χωρίς να αντιληφθεί ότι στην ελεγχόμενη διασταύρωση υπήρχαν πεζοί.