Πάφος: Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά – Πήδηξε από την ταράτσα στο μπαλκόνι διαμερίσματος…

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων και μαρτυριών, έθεσαν υπό παρακολούθηση συγκρότημα διαμερισμάτων στην Πάφο.

Ακολούθησε έρευνα σε διαμέρισμα όπου εντοπίστηκαν άντρας ηλικίας 25 ετών και γυναίκα ηλικίας 21 ετών. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε στην κατοχή της 21χρονης μικροποσότητα κρυσταλλικής ουσίας που μοιάζει με μεθαμφεταμίνη. Ανακρινόμενη προφορικά φέρεται να παραδέχθηκε ότι η ναρκωτική ουσία ήταν για δική της χρήση. Στην κατοχή του 25χρονου εντοπίστηκε χρηματικό ποσό ύψους €890, για το οποίο δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση του και συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας.

Να σημειωθεί ότι, κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας στο συγκρότημα διαμερισμάτων, θεάθηκε άγνωστο πρόσωπο να βρίσκεται στην ταράτσα ενώ στη θέα των αστυνομικών, πήδηξε από την ταράτσα στο μπαλκόνι διαμερίσματος.

Μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα με τη γραπτή συγκατάθεση της 33χρονης ένοικου του συγκεκριμένου διαμερίσματος όπου πήδηξε το άγνωστο πρόσωπο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε άντρας ηλικίας 40 ετών ο οποίος όπως φάνηκε από τις εξετάσεις, ήταν το πρόσωπο που πήδηξε από την ταράτσα στο μπαλκόνι.

Ακολούθησε έρευνα όπου εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ένα μεταλλικό μαύρο κουτί το οποίο περιείχε διάφορες συσκευασίες μεθαμφεταμίνης μικτού βάρους 80 περίπου γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης βάρους 45 γραμμαρίων περίπου, κοκαΐνη βάρους 5 περίπου γραμμαρίων, χαρτονομίσματα διαφόρων χωρών, τιμαλφή, σκεύη που χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία ναρκωτικών, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Τα τέσσερα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στα γραφεία της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) όπου η 21χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να κατηγορηθεί εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων. Ελεύθερη αφέθηκε και η 33χρονη αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον της.

Ανακρινόμενος ο 25χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στο δεύτερο διαμέρισμα ανήκαν στον ίδιο και στον 40χρονο. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.