Πάφος: Έκλεψαν πέραν των 6.000 ευρώ από το αυτοκίνητο 52χρονου

Την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από σταθμευμένο αυτοκίνητο διερευνά στην Πάφο η Αστυνομία. Η υπόθεση κλοπής καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ λίγο μετά τις 6.00 χθες το απόγευμα, από άντρα ηλικίας 52 ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 52χρονου, η κλοπή διαπράχθηκε χθες το απόγευμα, συγκεκριμένα μεταξύ των ωρών 3.00μ.μ. και 6.00μ.μ., ενώ το όχημά του βρισκόταν σταθμευμένο σε παραλιακό χώρο στάθμευσης οχημάτων, στην περιοχή Λέμπας, στην Πάφο. Από το αυτοκίνητο κλάπηκαν μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό πέραν των 6,000 ευρώ, ένα ρολόι, ένα κινητό τηλέφωνο, και δύο σχολικές τσάντες.

Η Αστυνομία, για σκοπούς πρόληψης παρόμοιων περιστατικών κλοπής, προτρέπει το κοινό, οδηγούς και επιβάτες οχημάτων, όπως ουδέποτε αφήνουν εντός του οχήματός τους, ακόμη και όταν αυτό είναι κλειδωμένο, χρήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας.

Τονίζεται επίσης ότι, με τη στάθμευση του οχήματος, ακόμη και σε περίπτωση ολιγόλεπτης στάσης, θα πρέπει να αφαιρούνται τα κλειδιά, να κλείνονται πλήρως τα τζάμια και το όχημα να κλειδώνεται.

 

Check Also

Koινές  ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για την πάταξη της εμπορίας προσώπων

Koινές  ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για την πάταξη της εμπορίας προσώπων Μεταξύ των ημερομηνιών 24-30/10/2022 διενεργήθηκαν κοινές …

Δεκτή η έφεση του Γ. Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για αύξηση ποινής σε θανατηφόρο τροχαίο

Δεκτή η έφεση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας για αύξηση ποινής σε θανατηφόρο τροχαίο στην …