Πάνε καλά εκεί στον Οργανισμό Χρηματοδοτήσεως Στέγης;

Το θέατρο του παραλόγου μάλλον κυριαρχεί στον Οργανισμό Χρηματοδοτήσεως Στέγης. Αλλιώς πως να ερμηνεύσει ο απλός πολίτης αποφάσεις που λαμβάνονται χωρίς κοινή λογική διότι αν πούμε για κοινωνική δικαιοσύνη και ευαισθησία μάλλον αυτά θα είναι ψιλά γράμματα, για κάποιους.

Σαν και αυτά που έχουν τα δάνεια που υπογράφουν για να πάρουν οι άνθρωποι ένα σπίτι και ύστερα τραβούν τα μαλλιά τους. Τώρα θα μας πείτε γιατί τα γράφουμε αυτά. Μάθαμε μια ιστορία για αγρίους για αυτό και τα παραπάνω.

Πήγε ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων με ανήλικο παιδάκι και ζήτησε από τον Οργανισμό Χρηματοδοτήσης Στέγης να βρεθεί μια λύση καθώς είχαν οικονομικά προβλήματα. Έγκαιρα μάλιστα πήγαν και ζήτησαν να κάνουν διακανονισμό και αναδιάρθρωση του δανείου που είχαν πάρει.

Τι σκέφθηκαν όμως οι γίγαντες του Οργανισμού αφού απέρριψαν το αίτημα των ανθρώπων τους πρότειναν ως λύση, για να εξοφληθεί το Δάνειο, όπως τους πιάσουν το σπίτι και δη, την πρώτη κατοικία! Αυτή είναι η ευαίσθητη, κοινωνική και ανθρώπινη προσέγγιση του Οργανισμού.

Σκεφτείτε κιόλας, να αδιαφορούσαν οι άμοιροι δανειολήπτες. Το θέμα, πλέον έχουν αναλάβει έγκριτοι Νομικοί Σύμβουλοι για να βρουν μια λογική λύση στον…παραλογισμό που επικρατεί. Τα συμπεράσματα, δικά σας για αυτούς που μένουν στους τύπους και όχι στην ουσία των προβλημάτων των πολιτών…