Πάγωσε το κοινό από την πτώση ακροβάτισσας στο κενό…! (Video)

Εκτελούσε το νούμερο της σε τσίρκο, δεν πιάστηκε καλά και έπεσε με ορμή από ψηλά. Ο ήχος του κορμιού της όταν χτύπησε στο έδαφος πάγωσε το κοινό.

Στην πόλη Κιρόφ στη Ρωσία το τσίρκο που την είχε επισκεφτεί ήταν κατάμεστο από κόσμο. Τα ζώα εκτελούσαν το νούμερο τους, οι θηριοδαμαστές υποκλίνονταν και οι ακροβάτες έκαναν με την επίδειξη τους τον κόσμο να αφήνει επιφωνήματα αγωνίας.

Λίγο πριν το τέλος της παράστασης μια καλλίγραμμη και ευλύγιστη ακροβάτισσα, η Αντριάνα, εκτελούσε ένα νούμερο «αεριαλ ντάνσινγκ» από μεγάλο ύψος. Δεμένη με τούλια και υφάσματα, χόρευε κυριολεκτικά στον αέρα και οι θεατές τη θαύμαζαν.

Όμως κάποια στιγμή δεν έπιασε καλά το ροζ ύφασμα, γλίστρησε και από ψηλά έπεσε και καρφώθηκε στο έδαφος. Μια περίεργη σιωπή έπεσε στους θεατές που άκουσαν καθαρά τον ήχο του κορμιού της κατά την πρόσκρουση. Όλοι πίστεψα ότι είχε συμβεί το μοιραίο.

Ευτυχώς όμως 2 γιατροί που βρισκόντουσαν σαν θεατές έτρεξαν μέσα και μαζί με το προσωπικό του τσίρκου, διαπίστωσαν ότι ναι μεν χτύπησε αλλά ήταν ζωντανή και δεν διέτρεχε κάποιον άμεσο κίνδυνο. Είχε απλά λιποθυμήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=u6xFhw-RBnQ