Ο L. Hamilton δηλώνει πως δεν είναι απίθανο να τον ξαναδούμε στη Mclaren

O Lewis Hamilton αν και έκανε τη ανατροπή και μέσα στο πρωτάθλημα εγκατέλειψε την McLaren για χάρη της Mercedes, ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει ξανά στην ομάδα που τον πίστεψε και τον βοήθησε να λάμψει και να διαπρέψει στο χώρο της F1.

Ο Βρετανός οδηγός της F1, μεταξύ άλλων, δηλώνει πανέτοιμος να κατακτήσει ξανά την κορυφή, κάτι το οποίο είχε επιτύχει το 2008.

Συγκεκριμένα, ο Hamilton είπε:

“Ποτέ δεν μπορείς να λες ποτέ και πέρασα σπουδαίες στιγμές στη McLaren.  Νομίζω ότι πάντα θα νιώθω την ομάδα σαν το σπίτι μου. Πάντα θα κοιτάω από πού προήλθα. Θα ήταν ωραίο να επέστρεφα μια ημέρα αλλά προς το παρόν θέλω να δοκιμάσω νέα πράγματα. Είναι σαν να αφήνεις το σπίτι σου και να πηγαίνεις ένα μεγάλο ταξίδι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την απόφασή μου να συνεχίσω στη Mercedes, δεν μπορείς να μετανιώνεις για τα πράγματα που κάνεις στη ζωή σου. Πρέπει να πάρεις μιαν απόφαση και να την υποστηρίζεις – ασχέτως αν είναι σωστή ή λανθασμένη, θα πρέπει να πάρεις τα μέγιστα από αυτήν, πρέπει συνεχώς να προσπαθείς και να σκέφτεσαι θετικά”.