Ο Iron Mike έγινε πατέρας – Η σύντροφός του Μαρία γέννησε δίδυμα κοριτσάκια (Video)

Την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Μιχάλης Ζαμπίδης καθώς τα ξημερώματα η σύντροφός του έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Τη χαρμόσυνη είδηση δημοσιοποίησε η εκπομπή «Mega Καλημέρα»ενώ το βράδυ της Κυριακής ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook μέσα από το μαιευτήριο.

«Και μόλις μπαίνουμε στην τελική ευθεία…», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Iron Mike στα social media.

Το ζευγάρι μέχρι πρότινος είχε επιλέξει να μην δημοσιοποιήσει το γεγονός της εγκυμοσύνης, παρά μόνο όταν θα έφτανε η ώρα του τοκετού.

Πριν από ένα μήνα ο Μιχάλης Ζαμπίδης είχε ανακοινώσει ο ίδιος με δηλώσεις του στο «Πρωινό» ότι περιμένει δίδυμα.

«Μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία περιμένουμε δύο όμορφα πλασματάκια, δίδυμα. Το ήθελα για να πω την αλήθεια. Αλλάζω απότομα πίστα. Το ήθελα για να πω την αλήθεια. Έχει η μαμά της Μαρίας δίδυμα. Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο, το έχουμε αφήσει για έκπληξη. Ανυπομονώ», δήλωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη μετά την είδηση ότι θα γίνει μπαμπάς

Ποια είναι η αγαπημένη του Μαρία
Η Μαρία και ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι μαζί τα τελευταία περίπου τρία χρόνια. Η όμορφη κοπέλα εργάζεται στο γυμναστήριο που διαθέτει ο Iron Mike στην Γλυφάδα, στον χώρο της υποδοχής.

Από την αρχή ο αθλητής εντυπωσιάστηκε με το λαμπερό χαμόγελό της. Η πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2019, στο θέατρο Βράχων.