Ο 79χρονος Μικ Τζάγκερ πιο ερωτευμένος από πότε με την 36χρονη σύντροφό του Μέλανι Χάμρικ (Video)

Ο Μικ Τζάγκερ και η 36χρονη σύντροφός του Μέλανι Χάμρικ εμφανίστηκαν πρόσφατα σε μια παράσταση μπαλέτου στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι πόζαρε ευτυχισμένο στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της καλοκαιρινής σεζόν του Αμερικανικού Θεάτρου Μπαλέτου, όπου παρακολούθησαν την παράσταση «Like Water For Chocolate» στη Μητροπολιτική Όπερα.

Ο 79χρονος τραγουδιστής των Rolling Stones ήταν ντυμμένος μοντέρνα με ένα σκούρο κοστούμι με λευκές πιέτες, που συνοδευόταν από ένα ασπρόμαυρο πουκάμισο με βούλες. Η Χάμρικ, η οποία είναι η μητέρα του παιδιού του, φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα από κόκκινο τούλι του οίκου Dolce & Gabbana.

Η Μέλανι Χάμρικ έδειχνε με υπερηφάνεια το νέο δαχτυλίδι της, πυροδοτώντας εικασίες για τον αρραβώνα τους. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι πρόκειται για δαχτυλίδι υπόσχεσης και όχι για δαχτυλίδι αρραβώνων. Ανέφερε ότι o Τζάγκερ της έδωσε το δαχτυλίδι, αλλά το θεωρούν ως σύμβολο της δέσμευσής τους και όχι ως επίσημο αρραβώνα.

Δείτε το βίντεο που κοινοποίησε η Daily Mail

Ο Μικ Τζάγκερ και η Μέλανι Χάμρικ είναι μαζί από το 2014. Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά σε μια συναυλία στο Τόκιο και τώρα έχουν έναν εξάχρονο γιο που ονομάζεται Deveraux ‘Devi’ Octavian Basil Jagger. Ο Τζάγκερ έχει συνολικά οκτώ παιδιά με πέντε διαφορετικές γυναίκες, με το μεγαλύτερο παιδί του, την Κάρις, να είναι 52 ετών και να έχει γεννηθεί από μια σύντομη σχέση με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Μάρσα Χαντ.