Ο 35χρονος, serial killer, υπέδειξε σήμερα, νέες σκηνές και τεκμήρια

Ατάραχος και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, παρουσιάστηκε σήμερα για 5ή φορά ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, 0 35χρονος καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς.

Στο δικαστήριο είχαν ληφθεί μέσα και έξω από την αίθουσα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, και ο 35χρονος στρατιωτικός παρουσιάστηκε  για ακόμη μία φορά χωρίς την παρουσία δικηγόρου.

Στο αίτημα της αστυνομίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του δεν έφερε καμία ένσταση.

Ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος κατηγορείται συνολικά για 7 φόνους και 1 βιασμό αλλά και για παρέμβαση στη δικαστική διαδικασία. Έχει εξάλλου παραδεχθεί τη διάπραξη των επτά φόνων.

Ο 35χρονος ομολόγησε σε θεληματική ιδιόχειρη γραπτή κατάθεσή του στις 25 Απριλίου τη διάπραξη των επτά φόνων με θύματα πέντε γυναίκες και δυο παιδία. Πρόκειται για την 38 χρονη Mary Rose από τις Φιλιππίνες και την 6χρονη κόρη της Sierra, την Arian Palanas από τις Φιλιππίνες, την Maricar Valdez επίσης από τις Φιλιππίνες καθώς επίσης και τις Luvia Florentina Bunea και την 8χρονη Elena Natalia Bunea, αλλά και την Ashmita Khachta Bista από το Νεπάλ.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στην δικαστική αίθουσα μέχρι στιγμής έχουν παρθεί 550 καταθέσεις και 427 τεκμήρια από τους ανακριτές του ΤΑΕ.

Όπως αποκαλύφθηκε στις 18 Μαΐου ο 35χρονος ζήτησε και οδήγησε τους Ανακριτές του ΤΑΕ σε νέο σημείο σε ανοιχτή τοποθεσία στην Λευκωσία, όπου παραλήφθηκαν νέα τεκμήρια.

Ρωτήθηκε επίσης και για το τελευταίο τσιμεντοπλόγκ και εδωσε απάντηση στην αστυνομία, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται στο δικαστήριο τι ακριβώς απάντησε.