Ο Χρ.Τριανταφυλλίδης απέστειλε επιστολή στο ΑΠΟΕΛ για Κουτσοκούμνη

Ο δικηγόρος, πρώην Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και πρώην Πρόεδρος της ΚΟΠ Χρίστος Μ. Τριανταφυλλίδης απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ» Πρόδρομο Πετρίδη αναφορικά με δημοσίευση φωτογραφίας του Προέδρου της ΚΟΠ στην οποία «ποζάρει γελώντας, φορώντας τουρκική κατακόκκινη φανέλα με το μισοφέγγαρο».

Στην επιστολή του, ο κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρει ότι δεν έχει μέχρι σήμερα δημοσιευθεί από τον ίδιο δήλωση περί γεγονότος μη ανταποκρινόμενο στην πραγματικότητα.

«Έχω την πεποίθηση ότι το εν λόγω πρόσωπο δεν δύναται να συνεχίσει να προεδρεύει του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ και ταυτόχρονα ο ΑΠΟΕΛ να αποτελεί μέλος της. Επιβάλλεται η άμεση λήψη πρωτοβουλιών εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ για απομάκρυνση του. Η συνέχιση της παραμονής του συνιστά προσβολή για το ΑΠΟΕΛ και την ιστορία του αλλά, κατά την άποψη μου, για όλα τα Σωματεία μέλη της ΚΟΠ. Οφείλετε να ενεργήσετε άμεσα προς την πλευρά του ΔΣ του Σωματείου ΑΠΟΕΛ δια την άμεση διαγραφή του από μέλος του Σωματείου. Η παραμονή του εις το μητρώο των μελών αποτελεί προσβολή για όλα τα υπόλοιπα μέλη, ορισμένα εκ των οποίων (όπως και αθλητές του Σωματείου) έδωσαν την ζωή των εις τα πεδία των μαχών κατά των Τούρκων εισβολέων, είναι αγνοούμενοι ή πρόσφυγες», καταλήγει.