Ο Χριστόφιας αξιοποιεί τα “πνευματικά” του παιδιά

Ριζικές αλλαγές έρχονται πολύ σύντομα στο ΑΚΕΛ κατόπιν καθολικής απαίτησης όλων των  πυρήνων που συγκροτούν το κόμμα, παγκύπρια.

Όπως όλα δείχνουν και το έχουμε ήδη αναφέρει, ο πρώτος φευγάτος είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ, Νίκος Κατσουρίδης ο οποίος φεύγει …άδοξα…

Πάνω από 20 χρόνια κατέχει ηγετική θέση στο ΑΚΕΛ ο Νίκος Κατσουρίδης  αλλά τελευταία έχει πάρει κόκκινη κάρτα από τους πυρήνες και το κόσμο του ΑΚΕΛ….

Στη φευγάτη παρέα συμπεριλαμβάνονται και οι Γιαννάκης Κολοκασίδης, Βενιζέλος Ζανέττος, Φανής Χριστοδούλου, Χρίστος Αλέκου και Ανδρούλα Γκιούρωφ.

Η αλήθεια είναι ότι ο τέως πρόεδρος και τώς γγ του ΑΚΕΛ, Δημήτρης Χριστόφιας, έχει το πάνω χέρι στη κεντρική επιτροπή και όπως όλα δείχνουν θα επιδιώξει να αναλάβουν την ηγεσία του κόμματος τα “πνευματικά” του παιδιά, τα οποία δεν είναι άλλα από τους Στέφανο Στεφάνου και Χρήστο Χριστοφίδη.

Η μεγάλη μάζα των κομματικών πυρήνων το γνωρίζουν βέβαια  και αντιστέκονται και επιδώκουν ριζικές αλλαγές με νέους ανθρώπους και νέα πρόσωπα.