Ο Χριστοδούλου δεν είναι ο μόνος…υπάρχουν κι άλλοι

Στις 27 Οκτωβρίου, το Επαρχιακό δικαστήριο Λευκωσίας, θα ανακοινώσει τη ποινή για τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου, τέως Υφυπουργό παρά τω προέδρω το 1974, μετέπειτα Υπουργό εσωτερικών και  οικονομικών και τέως διοικητή της Κεντρικής τράπεζας… 

Από πολλά κρατικά αξιώματα έχει περάσει ο κ. Χριστοδούλου και τα πλείστα επί Προεδρίας του αείμνηστου Γλαύκου  Κληρίδη.

Θα επιβληθεί ποινή λοιπόν στον τέως αξιωματούχογια τις δόλιες και εσκεμμένες ψευδείς δηλώσεις στον φόρο εισοδήματος, όπου  για χρόνια απέκρυψε το ένα εκατομμύριο ευρώ το οποίο είχε πάρει η εταιρεία A.C.Christodoulou,  από την εταιρεία Focus.

Οι δικηγόροι του κατηγορούμενου αγόρευσαν για μετριασμό της ποινής του και εξήραν την αγωνιστική του δράση για τη πατρίδα κατά τη διάρκεια του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59…. Αναφέρθηκαν επίσης στον εξαίρετο  χαρακτήρα του και ότι πάσχει από διάφροες ασθένειες… (της ηλικίας)…

Σαν τον Χρστόδουλο Χριστοδόυλου όμως υπάρχουν κι άλλοι τους οποίους θα έπρεπε να αρπάξει η “τσιμπίδα του νόμου”… Ο Κυπριακός λαός στη πλειοψηφία του πεινά και υποφέρει πληρώνοντας τα “σπασμένα” κάποιων.

Καμία καθυστέρηση και ούτε μετριασμός ποινής δεν δικαιολογείται για κανένα.

Ο λαός απαιτεί όλοι οι ένοχοι της οικονομικής καταστροφής ανεξαιρέτως να “καθήσουν στο σκαμνί‘ και να πληρώσουν, χωρίς καμία επιείκια.