Ο Χρίστος Πάλλης αποχαιρετά τον αγαπημένο του φίλο Πόλυ Βλάχου

Αποχαιρετούμε αύριο Σάββατο 8.8.2015 στις 11 πμ στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας στο Ζακακι Λεμεσού τον Σύζυγο , Πατέρα , Αδελφό, Θείο και Φίλο μας Πολύκαρπο Βλάχο !!

Έναν Ανιδιοτελή Εθελοντή με αδαμαντινο χαρακτήρα, ιδεολόγο Πατριώτη , Χαρισματικό Αθλητή με ήθος , Αρχές και Αξίες, που ανάλωσε την ζωή του προσφέροντας και υπηρετώντας πάντα τα κοινά χωρίς να υπολογίζει χρόνο, κόπο και χρήμα!!

Είμαι σίγουρος ότι η αυριανή Παρουσία του Κόσμου, όταν θα σε αποχαιρετήσουμε θα δείξει την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό που σου Αξίζει αγαπημένε μου φίλε!! Φιλουην μου όπως συνήθιζες και μου έλεγες συχνά!!

Για την ποιότητα του χαρακτήρα σου αλλά και το ήθος που σε διέκρινε για μια Ζωή δεν χρειάζεται να κάνω εγώ ειδική αναφορά . Τα έργα μιλούν καλύτερα από τα λόγια. Το ξέρει ο κόσμος όλος.

Ο τίτλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Παγκύπρια συγκίνηση για τον αδόκητο χαμό του Πολύ Βλάχου » μαρτυρεί του λόγου το αληθές.

Ήσουνα ένας οικογενειάρχης Παράδειγμα προς μίμηση. Πατέρας που θα ήθελαν να έχουν όλα τα παιδιά του κόσμου. Εργατικός, χαμογελαστός, ευγενικός, Ειλικρινής, Τίμιος και ηθικός!! Λάτρευες τις δυο σου κόρες Σοφια και Άντρεα αλλα ποτέ δεν ξεχωρίσεις τα ξένα παιδιά από τα δικα σου.

Η αγκαλιά σου ήταν πάντα ορθάνοιχτη για όλα τα παιδιά του κοσμου!!!!

Ησουνα ένας Κύριος με Κ κεφαλαίο!!

Σε κανένα δεν αρνήθηκες την βοήθεια σου και ειδικά από το πόστο του Προέδρου της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λεμεσού πάντα βοηθούσες όποιο σε είχε ανάγκη. Η ανάμιξη με τα κοινά πάντα ήταν σημαντική, ποικιλόμορφη με μεγάλη προσφορά!!

Είχες ένα μεγάλο πλεονέκτημα όμως που σε έκανε να ξεχωρίζεις ανάμεσα στους πολλούς.

Ήξερες να εκτιμάς και να σέβεσαι τους φίλους και συνεργάτες σου. Κρατούσες τον λόγο σου εκεί που τον έδινες.

Ήσουνα Άνθρωπος με Α κεφαλαίο.

Μπορεί να αποφάσισε ο Κύριος να σε πάρει κοντά του τόσο απότομα και μάλιστα με πολύ άδικο τροπο αλλά σίγουρα αυτός ξέρει το γιατί.

Είμαι σίγουρος ότι σε θέλει κοντά του γιατί μόνο εκεί θα μπορούσες να ζήσεις.

Είμαι σίγουρος ότι και εσύ είσαι από τους εκλεκτούς του Κυρίου που θα πορευτεί στην βασιλεία των ουρανών εντός του Παραδείσου. Θα συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα όπως ο νονός σου Πολύκαρπος Γιωρκατζης του οποίου έφερες και το όνομα του.

Καλό σου ταξίδι Λεβέντη μας και θέλουμε να ξέρεις ότι σε αγαπάμε πολύ!! Είμαστε πολύ τυχεροί που είμαστε ανάμεσα στους φίλους σου!!

Στο καλό αγαπημένε μου φίλε!!
Αιώνια ας είναι η Μνήμη σου!!

4