Ο Χάρης Ρώμας μιλάει για την υψηλή τηλεθέαση της πρεμιέρας του Καφέ της Χαράς

Το Καφέ της Χαράς επέστρεψε μετά από 15 χρόνια και το τηλεοπτικό κοινό το υποδέχτηκε χαρίζοντάς του υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ο Περίανδρος Πώποτας και οι χαρακτήρες του μικρού αρκαδικού χωριού επέστρεψαν στον ΑΝΤ1 ανήμερα των 30 χρόνων λειτουργίας του!

Παρά τις διαφοροποιήσεις που πάντα παρουσιάζει η τηλεθέαση των καναλιών αυτή τη μέρα, το “Καφέ της Χαράς” στη νέα του αυτή πρεμιέρα κατόρθωσε να σημειώσει το εντυπωσιακό 40,3% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού ενώ στο δυναμικό κοινό το ακόμη υψηλότερο ποσοστό της τάξης του 44%.

Ο Χάρης Ρώμας σε τηλεφωνική σύνδεση μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τα ποσοστά τηλεθέασης: «Ήταν απρόσμενα μεγάλο το ποσοστό τηλεθέασης της πρεμιέρας» και συνέχισε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε προσπαθήσει όλοι πάρα πολύ. Είναι ένα εξαιρετικό team και υπάρχει μια αίσθηση επιτυχίας ότι κάτι καλό θα συμβεί! Όταν υπάρχει μια ομάδα, τόσο πολύ ενωμένη σε όλα τα επίπεδα, ήλπιζα ότι θα υπήρχε μια μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό».

«Φυσικά, επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές, κρατούσαμε τις προσδοκίες σε μια ύφεση και θεωρούσα πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια ανάλογη επιτυχία με τις “Άγριες Μέλισσες”. Μια θαυμάσια δουλειά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εκεί, εγώ συνειδητοποίησα ότι τελικά για μένα ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και θα είναι για πάντα το σπίτι μου. Στην πορεία είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, έρχονται πολύ ωραία επεισόδια. Μπολιάσαμε το σίριαλ με καινούργια στοιχεία και μπαίνουν νέες παρουσίες συνεχώς τώρα, άνθρωποι που επιλέγησαν με πολύ μεγάλη προσοχή και υψηλά κριτήρια».

https://www.youtube.com/watch?v=JUI1n_X5Lbs