Ο ”φτωχός” Μπρούκλιν Μπέκαμ έδωσε το δαχτυλίδι στην ζάμπλουτη Νίκολα Πελτζ!

Τρυφερά και αδημοσίευτα στιγμιότυπα από τον πριβέ αρραβώνα του με τη Νίκολα Πελτζ μοιράστηκε ο Μπρούκλιν Μπέκαμ στο instagram. Το μελλόνυμφο ζευγάρι που συνδέθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ανακοίνωσε τους αρραβώνες του στις αρχές Ιουλίου.

Ο 21χρονος μέλλοντας γαμπρός του 78χρονου δισεκατομμυριούχου Αμερικανού μεγιστάνα Νέλσον Πελτζ, δημοσίευσε μεταξύ άλλων το στιγμιότυπο από τον αρραβώνα του με την 25χρονη Νίκολα, όπου παρουσία της οικογένειάς της, γονατίζει μπροστά της και της προσφέρει το πανάκριβο δαχτυλίδι που σύμφωνα με πληροφορίες, του κόστισε 350.000 βρετανικές λίρες.

Η φωτογραφία μάλιστα του μελλόνυμφου ζευγαριού είναι από τον φακό της μικρότερης αδελφής του Μπρούκλιν, Χάρπερ Μπέκαμ.

Στη συλλογή φωτογραφιών που έχει κοινοποιήσει στο instagram φαίνεται το ερωτευμένο ζευγάρι που αγκαλιάζεται με πάθος, αλλά και η τρυφερή στιγμή που η Νίκολα πέφτει στην αγκαλιά του δισεκατομμυριούχου πατέρα της, Νέλσον, μετά τον αρραβώνα.

«Δεν μπορώ να φανταστώ μια ζωή χωρίς εσένα μωρό μου, με κάνεις να νιώθω τόσο ξεχωριστός και με κάνεις να γελάω όλη την ώρα. Θα σε φροντίζω πάντα και θα σε προστατεύω» έγραψε στην ανάρτησή του ο 21χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ.

«Μπρούκλιν είσαι όλος μου ο κόσμος!» έγραψε η 25χρονη Νίκολα για τον μέλλοντα σύζυγό της, στη δική της αντίστοιχη ανάρτηση στο instagram με φωτογραφίες από τον αρραβώνα τους.