Ο Υπουργός, Μάριος Δημητριάδης αποχωρεί από τη πολιτική

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικονωνιών και Έργων, Μάριος Δημητριάδης, με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριαμό στο facebook, ευχαριστει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πρόταση του να συνεχίσει στο νέο Υπουργικό σχήμα αλλά όπως αναφέρει αποφάσισε να αφήσει το χώρο της πολιτικής:

Αυτούσια η ανάρτηση του Μάριου Δημητριάδη:

Ένας μεγάλος κύκλος ολοκληρώθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την εμπιστοσύνη του και την ευθύνη να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις μου στο έργο του Υπουργείου, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον Κύπρο. Η κοινωνία και η οικονομία θα κρίνουν το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας.

Τον ευχαριστώ επίσης θερμά για την πρότασή του να συνεχίσω ως μέλος του νέου Υπουργικού Συμβουλίου. Αυτή με τιμά, όμως πήρα την απόφαση να αφήσω το χώρο της πολιτικής και να επανέλθω, ως επαγγελματίας, στις προκλήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Εύχομαι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη νέα κυβέρνηση κάθε επιτυχία στην αποστολή τους. Άλλωστε, στο επίπεδο του δημόσιου βίου, η επιτυχία μιας κυβέρνησης αφορά στο μέλλον του τόπου και στην προοπτική των ανθρώπων του.