Ο τραπεζίτης που ταξίδευε πάντοτε πρώτη θέση…

Αδυναμία μεγάλη ζωή και στην χλιδή είχε μεγάλος και τρανός τραπεζίτης μέχρι τα μέσα Μαρτίου, ο οποίος “έπαιζε μπάλα” με κορυφαίο ηγετικό στέλεχος της Τράπεζας Κύπρου και πρωταγωνίστησε στην αγορά προσέλκυσης ξένων επενδυτών καθώς και στην αγορά των ελληνικών ομολόγων για λογαριασμό φυσικά της Τράπεζας Κύπρου.

Μεταξύ άλλων αρέσκετο να ταξιδεύει στο εξωτερικό πάντα στην πρώτη θέση. Στα δε ταξιδάκια του προς την Ελλάδα χρησιμοποιούσε πάντα τις ελληνικές αερογραμμές, όπου επέλεγε να κάθεται στις θέσεις 1Α ή 1C.

Φθάνοντας στην ελληνική πρωτεύουσα ο εν λόγω ¨κύριος¨, ήταν δεδομένο ότι το περίμενε πάντοτε ναυλωμένο ταξί για τις μετακινήσεις του, με πρώτο σταθμό εννοείται πολυτελής ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας όπου διέμενε σε σουίτα.

Τώρα όμως τα πάρτι τελείωσαν… Πριν από λίγες μέρες σύμφωνα με πηγές τις Λαιμητόμου.com, ο ¨κύριος¨,ταξίδευε για Αθήνα αλλά καθόταν στη τελευταία  σειρά της οικονομικής θέσης. Το κράξιμο που άκουσε  εξάλλου μέσα στο αεροπλάνο, ούτε ο καταστροφέας της Κύπρου δεν το άκουσε…

Πόσα έχουν πάρει όλοι αυτοί οι “ήρωες – κλέφτες” των τραπεζών; Μα φυσικά εκατομμύρια ευρωπουλάκια…