Ο Τραμπ στα δικαστήρια για βιασμό ανήλικης!

Ομοσπονδιακή δικαστής διέταξε προκαταρκτική ακρόαση, μετά από μήνυση γυναίκας η οποία υποστηρίζει ότι ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τη βίασε το 1994, όταν εκείνη ήταν μόλις 13 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, στη μήνυση μάρτυρας με ψευδώνυμο υποστηρίζει ότι είδε τον Τραμπ και τον πολυεκατομμυριούχο και παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν να βιάζουν επανειλημμένα την μηνύτρια, ενώ η μήνυση αναφέρει ότι ο Επστάιν είχε προσλάβει μια γυναίκα η οποία φρόντιζε να φέρνει έφηβα κορίτσια στα πάρτι του και παρουσιάζει και νέα μάρτυρα.

Από την πλευρά του, ο Τραμπ έχει απορρίψει τις κατηγορίες. Ο δικηγόρος του μεγιστάνα Άλαν Γκάρτεν τόνισε, μάλιστα ότι «όπως έχω ξαναπεί, οι ισχυρισμοί είναι κατηγορηματικά ψευδείς και μια προφανής προσπάθεια κακής δημοσιότητας, προκειμένου να κηλιδωθεί ο πελάτης μου», προσθέτοντας ότι «αν τελικά κληθούμε αυτή τη φορά, σκοπεύουμε να λάβουμε αντίμετρα για αυτή την επιπόλαιη μήνυση».

Για την ώρα, η ομοσπονδιακή δικαστής Ρόνι Άμπραμς έχει καλέσει τις δύο πλευρές σε ακρόαση στις 16 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διαπιστώσει αν θα προχωρήσει η δίκη ή αν θα υπάρξει συμβιβασμός.

Σημειώνεται ότι η πρώην σύζυγος του Τραμπ, Ιβάνα, τον έχει κατηγορήσει ότι τη βίασε κατά τη διάρκεια του διαζυγίου τους, αν και αργότερα διευκρίνισε ότι δεν αναφερόταν σε «κυριολεκτική ή εγκληματική» πράξη, αν και ο Τραμπ αρνήθηκε κάθε κατηγορία.