Ο Τάσος Χαλκιάς άφησε ευχές για τον ”θεατράνθρωπο” Γιώργο Κιμούλη…

Να είναι πιο προσεκτικοί όταν ονομάζουν κάποιον «θεατράνθρωπο», κάλεσε ο Τάσος Χαλκιάς τους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως «όταν ακούμε τέτοια πράγματα, το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει».

Στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων ο Τάσος Χαλκιάς, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Είμαι ένας άνθρωπος που από καιρό τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για τον χώρο, εξαιρετικά πολλά. Δεν ανήκω σε αυτούς, οι οποίοι θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον όταν μια υπόθεση έχει τραβήξει προς τη Δικαιοσύνη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Τονίζοντας πως η Ζέτα Δούκα είναι ένας αγαπημένος του άνθρωπος, σημειώσε πως «τόλμησε να κάνει γνωστό κάτι το οποίο της είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια».

«Καλώς κατά τη γνώμη μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση να δικαιωθεί με τον τρόπο που εκείνη επιθυμεί να δικαιωθεί».

Από την άλλη μεριά, όπως προσέθεσε, «ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης».

«Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος, πρέπει να είναι του θεάτρου και άνθρωπος μαζί. Όταν ακούμε τέτοια πράγματα, το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει. Άρα να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σημαντική συμπεριφορά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Έχω δουλέψει μαζί του αλλά δεν ανήκω σε εκείνα τα αντράκια που μπορεί κάποιος να τους θίξει και να μείνουν ήσυχοι. Το κάνω γνωστό αυτό», επισήμανε τέλος.