Ο σύμβουλος του Ερντογάν κλώτσησε διαδηλωτή για το ορυχείο

Μετά την τραγωδία στο ορυχείο της Σόμα, η στάση της τουρκικής κυβέρνησης έριξε λάδι στη φωτιά των οργισμένων αντιδράσεων: Η φωτογραφία ενός συμβούλου του πρωθυπουργού Ερντογάν να κλωτσάει διαδηλωτή στη Σόμα που κρατούν πεσμένο στο έδαφος δύο στρατιώτες έχει κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Μετά την δήλωση λανθασμένη δήλωση Ερντογάν στο σημείο της τραγωδίας ότι «δυστυχήματα συμβαίνουν παντού» το νέο περιστατικό με τον σύμβουλο του Ερντογάν άναψε ”φωτιες” . Ο πρωθυπουργός είχε γίνει δεκτός στην πόλη με αποδοκιμασίες, ακόμη και κλωτσιές στην οχηματοπομπή του.

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, ο Γιουσούφ Γερκέλ, εξοργίστηκε και επιτέθηκε εναντίον διαδηλωτή που φώναζε συνθήματα εναντίον του Ερντογάν.

Ο διαδηλωτής είχε ακινητοποιηθεί από δύο στρατιώτες, που τον κρατούσαν στο έδαφος, αλλά αυτό δεν ηρέμησε τον Γερκέλ. Αντιθέτως, ο σύμβουλος άρχισε να τον κλωτσάει εξοργισμένος με «ζήλο» που αποτυπώθηκε στο φακό.

Η φωτογραφία έχει κάνει το γύρο των τουρκόφωνων κοινωνικών δικτύων αλλά και των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.  Σύμφωνα με την Hurriyet, ο Γερκέλ επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντας: «Προσέβαλε εμένα και τον πρωθυπουργό, τι έπρεπε να κάνω;».

Check Also

Nυχτερινές δορυφορικές εικόνες της NASA που δείχνουν πώς η Ρωσία «βύθισε» την Ουκρανία στο σκoτάδι

Εικόνες της NASA, τη νύχτα από το διάστημα, αποτυπώνουν το σκοτάδι που επικρατεί στην Ουκρανία. …

Σιέρα Λεόνε: Boυλευτές τσακώνονται και να πετούν καρέκλες,μπουνιές και κλωτσιές (Videos)

Σε ρινγκ μετατράπηκε το κοινοβούλιο της Σιέρα Λεόνε στο Φρίταουν την Τετάρτη κατά τη διάρκεια …