Ο Στεφάνου παραδέχτηκε τα καταστροφικά χρόνια διακυβέρνησης Χριστόφια

Σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ “Πρώτη Ενημέρωση” με παρουσιαστές τον Σταύρο Κυπριανού και τη Σταυριανή Κωνσταντίνου, φιλοξενούμενοι ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Λευτέρης Χριστοφόρου και ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή, Σταύρου Κυπριανού, εάν παραδέχεται ότι το 2013 τα ταμεία του κράτους που παρέλαβε ο Νίκος Αναστασιάδης ήταν άδεια και είχαν να πληρώσουν μισθούς στο δημόσιο μόνο για ένα μήνα, ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος της οικονομικής καταστροφής επί διακυβέρνησης Χριστόφια παραδέχτηκε ότι όντως δεν υπήρχαν χρήματα να πληρωθούν οι δημόσιοι υπάλληλλοι αλλά ταυτόχρονα για να ξεφύγει ο Στεφάνου είπε και το πιο “τραγικό”:

“Αφού ο Αναστασιάδης μίλησε και είπε ότι θα έπαιρνε δάνεια από μία Ευρωπαική χώρα και από μία άλλη τρίτη χώρα”….

Αφού λοιπόν κύριε τέως κυβερνητικέ εκπρόσωπε τα κάνατε 5 χρόνια “μαντάρα” δεν ήταν υποχρεώση του Νίκου Αναστασιάδη να σβήσει φωτιές που εσείς ανάψατε.

Εντούτοις τα κατάφερε ο Νίκαρος.

Σε άλλη ερώτηση που του υπέβαλε ο παρουσιαστής του ΡΙΚ ήταν: “Το debate έμοιαζε να ήταν δάσκαλος με μαθητή κ. Στεφάνου;”

Η απάντηση του κ. Στεφάνου μιας και δεν μπορούσε να το τεκμηριώσει ήταν ότι “οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες το έγραψαν αυτό….”

Όχι κύριε Στεφάνου, όλες οι εφημερίδες το έγραψαν αυτό εκτός βέβαια από την εφημερίδα του ΑΚΕΛ τη “Χαραυγή” και μάλιστα είμαι σίγουρος τις διαβάσατε όλες πριν πάτε στο στούντιο σήμερα.